Speltips

Speltips Monfils - Jones

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-01-09 04:00 Spela här

Speltips Monfils - Jones
Land: Nya Zealand Liga: ATP Auckland
Odds: 1,90 Speltips: Jones +4,5
2013-01-09 04:00 Monfils - Jones Jones +4,5 1,90 Poldan

Den där Jones förresten, rankad nära 400, men man skulle kunna ta bort en nolla utan att höja på ögonbrynet. Han spelade fullständigt ut Melzer som inte alls gjorde en dålig match. Österrikaren var snarare riktigt bra och vi bjöds på högkvalitativ tennis.


Det märks att Jones gillar att spela i Auckland. Han är publikfavorit och servar enormt bra. När Melzer försökte höja tempot hängde han med och blev aldrig nervös. Australiensaren är född 1989 och vann igår sin första atp-match men knappast den sista va?

Greg Jones är en aggressiv spelare som tar nätchansen så fort den ges. Han servade in över tio ess mot Melzer som gnällde på linjedomare, huvuddomare och värmen.

Gael Monfils vet vi fortfarande inte riktigt status på. Han förlorade mot Daniel Brands när jag rekade emot honom och levde farligt mot Benjamin Becker igår. Frågan är hur mycket han satsar på den här turneringen?

Jag tror att Jones är väl medveten om Monfils nederlag mot Rosenholm och Brands. Det är förluster nära inpå och ger honom garanterat tändvätska inför mötet.

Både mot Brands och Becker slog fransmannen emellanåt bollar utan skruv, rakt i banan. Brands utnyttjade detta – Becker försökte.

Jag är fullständigt övertygad om att Greg Jones håller siffrorna nere här. Han spelar som bäst i början av året och det var nästan exakt ett år sedan han gjorde sin livs match och vara nära att besegra Dolgopolov i Australian Open.

Förutom att pressa Dolgo till fem set slog han även Kenny De Schepper, Jan Hernych, Marinko Matosevic, Daniel Brands och Yen-Hsun Lu under 2012. Rätt vassa spelare ändå för att vara rankad 373.

Poldan - 08 Januari, 2013, 18:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!