Speltips Kramfors - Sollefteå

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-01-09 19:00
Land: Sverige
Liga: Div 1 B
Odds: 2,00
Speltips: X2
Spela på Speltips Kramfors - Sollefteå
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på X2
Finns redan en liknande rek, men bygger på med lite mer info.

Vi börjar väl med det viktiga, Mike Danton har bytt till en slovakisk klubb å lirar nu inte längre i KA, killen som lirat nästan 100matcher i NHL å som skämt ut sig fullständigt i dem tidigare mötena mot Sollefteå med att köra över keepern ett antal ggr osv.
Danton har också varit tungan på vågen i samtliga tidigare möten denna säsong, då 3 slutat X å 1 kramforsseger, Danton matchvinnare i samtliga matcher! så en rätt hyffsad hockeypspelare, tyvärr alltförmycket dumheter!37P på 21 matcher är dock inget man snackar bort.

Sollefteå som de 2 senaste säsongerna spelat i Allettan krigar alltså om den enda playoffplatsen som nu fortsättningserien erbjuder.
Sollefteålaget har fått in fin förstärkning under senare delen av 2012/början av 2013 då Söderholm börjat lira igen, Forsberg är tillbaka från just KA å även Jonatan Sjödin som tidigare spelat i klubben är tillbaka.

Sollefteå har äntligen fått ordning på sitt försvarspel och framåt så har man redan ett bra lag som hade kunnat vara med å kriga i allettan.

Senaste matchen ledde Kramfors med 3-0 mot Sollefteå efter ca 10 min, men Solle kom tillbaka & fick matchen till sudden, vem avgjorde?
Danton såklart!

Både mötena i Kramfors denna säsong har förövrigt slutat X, 3-3 båda dessutom.

samma repris nu igen till 2 ggr pengarna med planens gigant i dem tidigare mötena borta, ja tack!!!
Spela på Kramfors - Sollefteå hos Unibet
Ekenbladen - 9 Januari 2013 - 11:07
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: