Finns redan en liknande rek, men bygger på med lite mer info.

Vi börjar väl med det viktiga, Mike Danton har bytt till en slovakisk klubb å lirar nu inte längre i KA, killen som lirat nästan 100matcher i NHL å som skämt ut sig fullständigt i dem tidigare mötena mot Sollefteå med att köra över keepern ett antal ggr osv.
Danton har också varit tungan på vågen i samtliga tidigare möten denna säsong, då 3 slutat X å 1 kramforsseger, Danton matchvinnare i samtliga matcher! så en rätt hyffsad hockeypspelare, tyvärr alltförmycket dumheter!37P på 21 matcher är dock inget man snackar bort.

Sollefteå som de 2 senaste säsongerna spelat i Allettan krigar alltså om den enda playoffplatsen som nu fortsättningserien erbjuder.
Sollefteålaget har fått in fin förstärkning under senare delen av 2012/början av 2013 då Söderholm börjat lira igen, Forsberg är tillbaka från just KA å även Jonatan Sjödin som tidigare spelat i klubben är tillbaka.

Sollefteå har äntligen fått ordning på sitt försvarspel och framåt så har man redan ett bra lag som hade kunnat vara med å kriga i allettan.

Senaste matchen ledde Kramfors med 3-0 mot Sollefteå efter ca 10 min, men Solle kom tillbaka & fick matchen till sudden, vem avgjorde?
Danton såklart!

Både mötena i Kramfors denna säsong har förövrigt slutat X, 3-3 båda dessutom.

samma repris nu igen till 2 ggr pengarna med planens gigant i dem tidigare mötena borta, ja tack!!!

This is the stats tab
This is the post tip