Speltips

Speltips Tim Duncan

Sport: Basket Spelstopp: 2013-01-09 02:00 Spela här

Speltips Tim Duncan
Land: NBA Liga: NBA
Odds: 1,85 Speltips: Över 17,5 poäng
2013-01-09 02:00 Tim Duncan Över 17,5 poäng 1,85 73heodBEps

Gårdagens rek på Luton Town satt ju fruktansvärt enkelt (6-1). Idag kan jag inte undvika att dela med mig av ett i mina ögon lika säkert spel.

Tim Duncan att göra över 17,5 poäng hade kunnat vara spelbart i en "vanlig" match mot Lakers då det kommer bli fullfart och mycket poäng. När jag menar vanlig match så menar jag en match där Lakers ställer upp med sitt bästa. Men till dagens match precis som igår så har Lakers 4 spelare borta och däribland sina tyngsta pjäser i mitten. Gasol och Howard snittar ihop 20 returer per match och är bland de tyngsta försvarspelarna att komma runt. Tim Duncan har dominerat nu i många år på just returtagning och snittat över 10 returer på match i 13 säsonger i rad. Motståndarna kommer inte komma åt bollen under korgen idag varken under egen eller motståndarnas korg. Låter som ett givet överspel i returer men tror poäng är säkrare trots allt.

Bollen kommer läggas mycket in på Duncan idag och efter en svag senaste match kommer han leverera bra siffror idag. Var så säkra.

Duncans snitt den här säsongen ligger precis över gränsen trots några svagare insatser på slutet. Han har 17,6 i snitt. Duncan må vara lite påväg utför men det märks inte så mycket. Vi talar om en spelare som snittat en bra bit över denna linan i 13 raka säsonger.

Det enda som talar emot skulle vara att Spurs avgör matchen för tidigt. Men även för att det inte ska gå ändå är att Duncan underpresterar det hårdaste. Jag tror även att det är positivt att han har gått under linan de tre senaste matcherna. Alla spelare vill komma tillbaka i stimmet och det finns inte en bättre möjlighet än när motståndet under korgen saknas.

Lira Över 17,5 på Tim Duncan.

Lycka till ni som ryggar!

73heodBEps - 10 Januari, 2013, 00:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!