Speltips Tim Duncan

Sport: Basket
Spelstopp: 2013-01-10 02:00
Land: NBA
Liga: NBA
Odds: 1,85
Tips: Över 17,5 poäng
Gårdagens rek på Luton Town satt ju fruktansvärt enkelt. Idag kan jag inte undvika att dela med mig av ett i mina ögon lika säkert spel.

Tim Duncan att göra över 17,5 poäng hade kunnat vara spelbart i en "vanlig" match mot Lakers då det kommer bli fullfart och mycket poäng. När jag menar vanlig match så menar jag en match där Lakers ställer upp med sitt bästa. Men till dagens match precis som igår så har Lakers 4 spelare borta och däribland sina tyngsta pjäser i mitten. Gasol och Howard snittar ihop 20 returer per match och är bland de tyngsta försvarspelarna att komma runt. Tim Duncan har dominerat nu i många år på just returtagning och snittat över 10 returer på match i 13 säsonger i rad. Motståndarna kommer inte komma åt bollen under korgen idag varken under egen eller motståndarnas korg. Låter som ett givet överspel i returer men tror poäng är säkrare trots allt.

Bollen kommer läggas mycket in på Duncan idag och efter en svag senaste match kommer han leverera bra siffror idag.

Duncans snitt den här säsongen ligger precis över gränsen. Han har 17,6 i snitt. Duncan må vara lite påväg utför men det märks inte så mycket. Vi talar om en spelare som snittat en bra bit över denna linan i 13 raka säsonger.

Det enda som talar emot skulle vara att Spurs avgör matchen för tidigt. Men även för att det inte ska gå ändå är att Duncan underpresterar det hårdaste. Jag tror även att det är positivt att han har gått under linan de tre senaste matcherna. Alla spelare vill komma tillbaka i stimmet och det finns inte en bättre möjlighet än när motståndet under korgen saknas.

Lira Över 17,5 på Tim Duncan.

Lycka till ni som ryggar!
Spela på Tim Duncan hos Betsafe
Spela nu
73heodBEps - 10 Januari 2013 - 00:02
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: