Vi kör på med en kortare variant av rek såhär på morgonkvisten. Real Betis tar imorgon emot Segundalaget Las Palmas i Copa Del Rey.
Första mötet lagen emellan slutade 1-1 sedan Las Palmas kvitterat Castros mål i 84:e matchminuten.
Den kvitteringen behövde man inte be om ursäkt för då man var det vassare laget större delar av matchen. Las Palmas är ett erkänt duktig hemmalag och det är där man främst plockar sina poäng.

Betis ligger på en överraskande Femteplats i Primera Division. Man har framförallt levererat på bortaplan och tagit segrar i många jämna matcher. Med matchvinnarna Benat och Castro i laget har man alltid en chans till seger.
Dessa två herrar lär starta ikväll, man vill vidare i Copa Del Rey (om nu min Spanska kunskap inte är alltför dålig). Man fick erfara ett duktigt Las Palmas i första matchen, den här matchen lär dock Betis styra tempot.
Vi kommer att få se ett starkt Betis lag ikväll, ett Betis som vill döda detta dubbelmöte tidigt.

Las Palmas med 3-3-4 borta och 11-18. Kommer från en tung 3-0 förlust mot Numancia, där man föll ihop totalt i andra halvlek.
Betis kommer från en tung 1-2 seger borta mot Zaragoza!

Real Betis har nätat i 9 av 11 hemmamatcher denna säsong före minut 37. En av de två nätade man i minut 39, mot Barcelona.
Jag tror på en rivstart här igen och i grunden är man klart bättre än Las Palmas.

Jag spelar Real Betis Mål Före minut 37 till oddset 1.83 på bet365 .

Följ mig på Twitter för övriga speltips:

www.twitter.com/jesperrydh

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip