DAGENS BÄSTA GREYHOUNDSPEL
Vi erbjuds tidiga odds (dvs fasta odds som blir högre om slutoddset på banan är högre än ditt odds) från Hove och Henlow idag.
Jag har bland dessa hittat några intressanta spel:

Henlow 19.39 (eng tid)
Vinnare nr 6 Guinness Smokie
Odds 4.50
Jämna bra tider 16.35-16.44 tre senaste på distansen. Ensam Widerunner, vilket talar för lopp utan positionsproblem. Oddsfavoriten har gjort 16.66 som bäst, och det i ett trial. Inte samma sak. 4.50 är ett riktigt överodds och kommer säkert sjunka under dagen!

Hove 20.02
Vinnare Nr 6 Britania Joan
Odds 2.25
Normalt sett startsnabbast i fältet. Gjorde senast 27.59, vilket är 35 hundradelar Snabbare än vad någon annan i loppet har gjort. Det är ca 7 längder i hundkapplöpning = mycket. Är ensam widerunner i det här loppet vilket ger stor chans till fritt lopp! Vinner normalt det här!!

Henlow 21.58
Vinnare Nr 1 Stress Impact
Odds 3.00
Lopp över 550 meter. Stress Impact har visat bättre fart äm konkurenterna. Kommer från en seger på distansen, OR (högsta klassen). De två största hoten är 4 och 6. Nr 4 startar lite långsamt men kommer starkt till slut. Har dock inte gjort lika bra tid som Nr 1. Dessutom är det alltid risk för positionsproblem när man kommer bakifrån. Nr 6 har visat bra resultat , men på något kortare distans. Blir tufft att stå emot ettan hela upploppet. Tidiga oddset 3 ggr pengarna måste synas.

Lägger som vanligt 10% av min spelkassa per spel.

Tidiga odds finns på bet365 . Där kan man även se loppen live genom streaming!

This is the stats tab
This is the post tip