Speltips

Speltips Wolves v Blackburn

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-01-11 20:45 Spela här

Speltips Wolves v Blackburn
Land: England Liga: Championship
Odds: 2,80 Speltips: 2
2013-01-11 20:45 Wolves v Blackburn 2 2,80 holms

Två lag i helt olika världar för tillfället.
I Wolverhampton är det nattsvart och ingenting annat. Fyra raka förluster i och med uttåget ur FA-cupen senast. Och det mot Luton. Luton från amatörserien.
Det oroväckande med förlusten är att Wolverhampton ställde upp med det bästa man hade. Samma elva som veckan innan spelade viktig ligamatch. Och, det säger ju en hel del om Wolves just nu.
I förlusten kan också påpekas att lagets bästa spelare inte var någon mindre än målvakten, hemmasonen Carl Ikeme. Det säger ju ÄNNU mer om hur illa ställt det är för tillfället.
Det här ledde till att Ståle Solbakken fick säga hej då och ta en kölapp på närmaste arbetsförmedling.
In istället med Dean Saunders, och jag är ju ytterst tveksam till om det är han som är rätt gubbe för att vända denna skuta.
Faktum kvarstår hur som helst. Fyra raka förluster, senast mot ett amatörgäng och i de två senaste hemmamatcherna förluster med målskillnad 0-5. Ett lag i öppen kris.

Det blåser andra vindar hos Blackburn, även om man ligger och simmar i samma del av tabellen som Wolverhampton.
För när dagens hemmalag har tråkiga fyra raka förluster, ja då har Blackburn tre raka segrar. Kontraster, minst sagt. Efter en mycket mörk december har det nu börjat på allra bästa sätt, och det är ju inget snack om vilket lag som går in till den här matchen med bäst känsla.
Blackburn fick en kick av att reservtränaren tog tag i prylarna efter att Henning Berg rekordsnabbt fick kicken.
Nu finns det ett kanonläge att skjuta sig än närmre playoff-strecket genom att manövrera ut ligans mest ängsliga lag för dagen.

Att tillägga. Blackburn är väldigt svårslaget just på bortaplan. Endast tre förluster, vågar nog på stående fot lova att inget lag i serien slår den siffran.

Jag har skrivit spaltmeter genom åren här på rekatochklart om Jordan Rhodes, då när han sprutade in mål för Huddersfield.
Han är min man att avgöra det här.

Matchen sänds på bet365 . Trevlig kväll.

holms - 10 Januari, 2013, 20:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
jalder - 2013-01-11 15:11:28

Du missade att Blackburn endast har tre vinster på bortaplan. Däremot har de sju kryss vilket tyder på att de är väldigt nöjda med en poäng borta... Detta dels ny tränare för hemmalaget... Näää denna rör jag inte utan helgardering...

LifeIsAwar - 2013-01-11 13:29:51

satt precis och kollade igenom utbudet och fastande oxå för denna (kul att vi hade samma tankar). trodde att det skulle vara fint odds på X2 men det gav bara 1,50 så jag tror jag klipper den rak.

men nu till mitt ärende, jag tror Leksand är ett bra spel ikväll givet oddsen, du som har lite koll på Örebro, vad säger du?

timrcracker - 2013-01-11 10:47:26

Den här matchen råder jag alla att inte röra, man har ju ingen aning hur DS har för inverkan på laget.

Ofta brukar ju det ge en positiv effekt se bara på Blackburn

Andyboy - 2013-01-11 10:25:17

Hakar på!