Speltips

Speltips Fulham-Wigan

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-01-12 16:00 Spela här

Speltips Fulham-Wigan
Land: England Liga: Premiership
Odds: 2.05/4.33 Speltips: 1/Berba
2013-01-12 16:00 Fulham-Wigan 1/Berba 2.05/4.33 RalleArvid

Fulham har visserligen haft en tämligen dålig period bakom sig efter en imponerande start på säsongen. Borta från Craven Cottage har man varit bedrövliga men hemma är man alltid svårslagna. Berbatov är enligt mig en av ligans bästa anfallare fortfarande och jag sörjer att han inte spelar i någon storklubb som är ute och härjar i Europa. Samtidigt är det underhållande att se honom vara en väldigt stor fisk i en liten damm.

Fulham vann senast, mycket på grund av nämnda Berba, borta mot West Brom vilket gjorde slut på deras otroligt dåliga svit med bara en seger på 12 ligamatcher. Det betyder att laget förmodligen har lite bättre självförtroende och vad kan passa bättre om man vill skapa en positiv trend än att nu spela hemma mot ett lag som dels är bedrövligt i grunden och som dels bara plockat 4 ynka poäng på sina 8 senaste matcher.

Wigan har inte besegrat Fulham på 12 raka matcher och Fulham har dessutom vunnit 5 av de 6 senaste mot Wigan. Visserligen ofta täta tillställningar lagen emellan men jag kan verkligen inte se detta sluta på något annorlunda sätt än vad som brukar vara fallet då de drabbar samman.

Berbatov är som sagt oerhört viktig för Fulham och inte nog med att han är i form generellt sett, han möter dessutom ett lag som han har gjort 8 mål på i sina 11 spelade matcher mot. Jag tror att han leder vägen även imorgon med minst ett mål.

Med Duff tillbaka är de enda problemen för Fulham att Schwarzer fortfarande inte är spelklar och att Diarra inte är 100, i övrigt ser det bra ut och framförallt offensivt har man en riktigt intressant uppställning som bör ställa till problem alla dagar i veckan för ett försvar av Wigans kaliber, framförallt på hemmaplan.

Wigan saknar fortfarande två mittbackar i Alcaraz och Lopez samt saknar man tre offensivt lagda mittfältsspelare i Watson, Miyaichi och Crusat. Dessutom är Wigans bästa spelare enligt mig den här säsongen, Kone, uttagen i Elfenbenskustens trupp till Afrikanska Mästerskapen.


Tänkbara uppställningar:
Stockdale
Riether, Hughes, Hangeland, Briggs
Dejagah, Sidwell, Karagounis, Kacaniklic
Ruiz, Berbatov

Wigan:
Al-Habsi
Ramis, Caldwell, Figueroa
Boyce, McCarthy, McArthur, Beausejour
Gomez, Di Santo, Maloney

Att Fulham besegrar Wigan ser jag som helgens bästa spel. Speciellt när man erbjuds hela 2.05 på bet365 .com

Berbatov att göra första målet som ett litet bonusspel testas till 4.33 på samma bolag.
Berbatov som målskytt at anytime finns till 1.80x.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 11 Januari, 2013, 18:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Newno7 - 2013-01-12 10:01:40

Lirar Berba målskytt till 2.45 på Unibet

magnuslind - 2013-01-12 09:06:23

Vill också tacka för bra rekar. Brukar rygga nästan jämnt. Sen vill jag också backa dig på att Berba absolut är en a ligans bästa eller i alla fall mest underhållande spelare att titta på. Hans link-up spel och första touch är helt fantastiskt. Anfallare kan inte bara bedömas på mål.

Fulham att vinna ryggas helt klar med en anständig insats.

Pettson - 2013-01-12 00:57:54

först och främst tack för alla rekar och info som du delget!!!!

statkt av dig och hoppas det fortsätter(även om jag inte komm. så läser jag alltid dina rekar)

DOCK ser jag inte berbatov som en av pl bästa anfallare och fttar inte hur du kommer fram till den slutsatsen....förbryllande minst sagt!
bara kolla på fifa (09-13) för att förstå vilekn målsumparte han är. med d3et sagt hoppas jag och önskar berbatovmål och vinst på craven.

GL!!! (får se hur jhag gärör nu men lite av en minipaus fram tills nästa helg)