Speltips

Speltips Mora IK - IF Trjoja Ljungby

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-01-12 16:00 Spela här

Speltips Mora IK - IF Trjoja Ljungby
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1,80 Speltips: 1
2013-01-12 16:00 Mora IK - IF Trjoja Ljungby 1 1,80 dummlen

Efter att jag själv satt i FM Matsson Arena i onsdags och bevittnade det sämsta Mora IK har presterat på dom senaste 15säsongerna fick mig att lämna arenan redan 14minuter in i andra perioden. Denna match kommer jag absolut aldrig mer att prata om, och det tror jag inte att spelare/ledare/fans i klubben kommer att göra heller.
Tränare Wener sa efter matchen i en presskonferens att laget kan vi skicka på soptippen inkl mig själv. I mina ögon är det sjukt oproffisionellt att uttala sig så om sitt egna lag, i en allmän presskonferens, men jag förstår hans besvikelse efter den matchens insats.
Dagen efter bad han laget och hela Sverige om ursäkt för sitt uttalande, vilket ändå är starkt gjort, inte många som erkänner sina misstag i dagens sportvärld. Senare på kvällen ska hela laget haft "teambuilding" hemma hos Viksten i hans 2a, kom dom inte fram till ett dussin punkter om vad som måste göras inför lördagens hemmamatch mot ett avsågat Troja Ljungby, ja då får dom fanimig nog börja be till gudarna snart!

På tal om gudar, så står min gud i båset hos gästerna denna kväll, the one and only, Patrik Ross. Att man som grabb fick växa upp i det forna Smidjegrav (idag FM Matsson Arena) och se denna kille lira hockey, får mig än idag och rysa till i nacken, killen med det hårda skottet och ett spelsinne som kan jämnföras med foppa, gjorde honom till min idol. Synd bara att ismaskinen åkte snabbare än vad han själv gjorde.

Nog pratat om detta nu, Mora vinner helt enkelt denna match. Efter sittningen hemma hos Viksten, så tror jag att spelarna verkligen har kommit fram till något nytt här, saknaden efter Bobby och Anze är självklart oändlig, och luckan kommer aldrig att kunnas fyllas igen, men läget är som det är, och nu är det dags för spelare som Beck, Ericsson, Viksten, Alcén, Westerling, Nilsson, Vikstrand och grabbarna att visa vad dom går för!Seger till Mora med 4-2, 1,80 spelas 3 veckor utav 2.

dummlen - 12 Januari, 2013, 01:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
dummlen - 2013-01-12 11:53:32

Göken: Jag tror inte heller att han blir kvar kommande säsong. Hade inte Anze och Bobby varit här i år hade laget legat bra mkt längre ner, och det hade satt press på coachen, rentav "tur" att han är kvar.

Men jag tror ändå på något sätt att det borde ske en urladdning idag!

Mojje: Precis, kan inte heller minnas när Troja knep poäng i Mora sist, såg jag med att kelly inte var med, det kommer att märkas idag!

Säg till om ni ryggar!

mojje100 - 2013-01-12 09:37:10

Tittade på Troja -Almtuna i veckan om du tycker att Mora har varigt dåliga kan jag säga att Troja gjorde sin överlägset sämta match för denna säsongen ,ja tom sämre än när dom fick stryk med 9-0 hemma mot karlskoga , ryktas om att Ross å Jerry inte drar riktigt jämt i ledarstaben å laget verkar skita i allt . Minns knappt heller när Troja tog poäng i Mora. Vill dock inte spela mot mitt Troja men 1:an känns dock ganska solklar, Kelly som leder interna poängligar saknas också för dagen elt lokala blaskan

Göken - 2013-01-12 08:16:07

Såg också Moratränarens utspel efter matchen och tänkte; va fan säger karljäveln!!? Bra att han bett om ursäkt men jag tycker han verkar puckad om man ska använda en hockeyterm. Tror inte han blir kvar nästa år. Ditt spel då? Visst borde de vinna men hur stor är baksmällan efter senaste matchen och 0-8 mot Leksand på kort tid samt lagets två bästa spelare tillbaka till USA.....Jag avstår spel.