Speltips

Speltips Man.U v West Ham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-01-16 21:00 Spela här

Speltips Man.U v West Ham
Land: England Liga: FA-Cupen
Odds: 1,925 Speltips: 1 Asian -1,5
2013-01-16 21:00 Man.U v West Ham 1 Asian -1,5 1,925 holms

Ja, han har det inte lätt vad gäller att formera laget i de bakre leden, Sam Allardyce, bossen i West Ham. Eller, det är kanske just det han har, för det finns inte så jävla mycket att välja och vraka med till denna returmatch på Old Trafford.
Citerar från teamtalk.com:

"West Ham manager Sam Allardyce has only three fit defenders to choose from, so may opt to change his system as Joey O'Brien (hamstring) and George McCartney (knee) are definitely out".

United gjorde sin vana trogna mål på övertid i den första matchen på Upton Park, och det känns ju också som om West Hams dröm dog precis där. Med tanke på skadeläget så var omspelet det sämsta som kunde hända, för redan på lördag väntar ett Londonderby då ett vilt kämpande QPR ska försöka besegras.
Vart ligger egentligen fokusen?

För Uniteds del så spelar man inte förrän på söndagen, borta mot Tottenham. Och dessa 24 timmar i skillnad brukar faktiskt kunna betyda rätt mycket när lagen ställer upp en startelva. Ligan går ju, som bekant, alltid först.

Rooney tillbaka efter skada. Spelsugen och förväntas göra comeback. Detsamma gäller Nani som efter ett par månader nu är fit for fight igen.
Och nu när man fick en gratischans i och med den sena kvitteringen senast, när du gett Sir Alex det där lillfingret, då ryker oftast hela handen i ett enda stort nafs. Lite som när Kicki Danielsson äter falukorv, eller Mona Sahlin kommer över en limpa Gula Blend på tax free.

Frågan är, om inte det här redan kan vara avgjort i halvtid?

holms - 15 Januari, 2013, 20:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RalleArvid - 2013-01-16 13:29:22

Såg denna först nu, därav dubbelreken, tyvärr har du givetvis helt, helt rätt i allt ovanstående!