Speltips Raonic - Rosol

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-01-17 01:30
Land: Australien
Liga: Australian Open
Odds: 1,73
Speltips: Över 35,5
Spela på Speltips Raonic - Rosol
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Över 35,5
Det var längesen jag var så säker på ett spel som överspelet mellan Raonic och Rosol. Kanadensaren är verkligen urusel i dagsläget och jag är övertygad om att Rosol tar minst ett set här.

Milos Raonic var visade noll form mot Jan Hajek som tog ett set och pressade Raonic till tiebreak i fjärde. Jag kan inte erinra mig om att jag set Raonic med sådan extremt dålig timing tidigare. Det enda som räddar honom nu är serven som till och från också varit dålig på försäsongen.

Raonic har alltså förlorat mot Hewitt, Dimitrov, Fognini och tappat set mot Hajek i år. För att vara en potentiell topp10-spelare är det uruselt.

Stämmer det för Rosol idag kan han vinna. Vi vet att han är kapabel till att skrälla i Grand Slams. För att vinna idag behöver han knappast spela som mot Nadal i Wimbledon där han servade som en galning och slickade linjerna. Idag behöver han komma upp i normal servestandard och få Milos att springa lite i sidled.

Raonic trivs inte riktigt på de här långsamma banorna. Det är tydligt det. Han är även extremt lättirriterad på utomhusbanor. Om det blåser eller om han får solen i ögonen blir han grinig direkt. Ingenting talar för att detta blir en enkelt biljett för Milos Raonic.

Jag kommer att spela tiebreak-spel om oddset inte är helt slaktat när det släpps. Men tyngs går vi på överspelet 35,5 till 1,73 hos nordicbet men högre linor är minst lika bra, precis som hcp-spel på Rosol.

Nu är jag övertygad om att vi går en ljus natt till mötes.


EDIT: Tiebreakspelet är nu släppt och finns till 1,53 hos bet365. Känns riktigt stabilt!


EDITERAD 2013-01-16 21.05:50
Spela på Raonic - Rosol hos Nordicbet
Spela nu
Poldan - 16 Januari 2013 - 21:05
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: