Kohlschreiber mot Raonic. Det dånar bara tiebreak om den matchen även om de aldrig mött varandra tidigare. Milos spelar ständigt jämna matcher, oavsett om det är Federer eller Petzschner han möter. Det blir alltid tiebreak.

Under de inledande matcherna i Australien var det tydligt att Raonic inte riktigt hittat bollträffen och timingen. Fotarbetet var under all kritik och missarna var otaliga. Nu är det nästan alltid så med kanadensaren. Efter längre uppehåll eller när han byter underlag tar det alltid några matcher innan han kommer in i det. Precis så tror jag det varit i början av säsongen. Han var helt enkelt ovan.

Jag förväntade mig en tight match mot Rosol och det var jämnt i första set innan Raonic tog över helt. Tyvärr tv-sändes inte matchen och det finns inga highlights att tillgå men att döma av statistiken har Milos hittat tillbaka.

Han ställs nu mot tyskarnas sista hopp Kohlschreiber och ni som hängt med inledningsvis under säsongen vet att han var grym i Auckland och har verkligen fått ordning på servandet och med stabilt servande kan han även bygga upp poängen taktiskt vilket märktes framför allt mot Sam Querrey som är väldigt lik Raonic som spelare.

Eftersom att de aldrig tidigare stött på varandra får man kika lite på var Kohlschreiber presterat mot övrigt storservare:

Gilles Muller: Två match - Två tiebreak
John Isner: Fyra matcher - Tre tiebreak
Ivo Karlovic: Tre matcher - Sex tiebreak

Så på nio matcher mot duktiga servare har Kohlschreiber fått till elva tiebreak. Av dessa elva spelades sju i första set.

Tiebreak i matchen är solklart men till blyga 1,33 hos bet365 . Däremot finns tiebreak i första set till 3,20 hos Bwin och det provas till låg insats

Över 9,5 games finns till 1,50 hos bet365 och spelas hög insats.

This is the stats tab
This is the post tip