Speltips

Speltips Moreirense-Benfica

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-01-21 21:00 Spela här

Speltips Moreirense-Benfica
Land: Portugal Liga: Primeira liga
Odds: 1.72 Speltips: hcp 1-0 2
2013-01-21 21:00 Moreirense-Benfica hcp 1-0 2 1.72 Killer

Då var det dags för omgång 15 i Primeira liga när Benfica besöker norra Portugal för match mot Moreirense. bet365 livestreamar matchen!


Moreirense har haft några tunga år sedan laget åkte ur högsta ligan säsong 04/05. Men ifjol slutade laget tvåa i segunda och tog klivet tillbaka till Portugals finrum. Nykomlingen har som väntat haft en svag inledning på säsongen och med bara 8 av 42 möjliga inspelade poäng så innehar laget naturligtvis jumboplatsen. Moreirense kommer närmast från en storförlust i ligaspelet mot bottenkollegan Vitória Setúbal. Och ska man ha någon chans att hänga kvar i en serie. Ja, då har man inte råd att åka på 0-5 i baken mot lagen precis ovanför sig. Moreirense har sex poäng upp till säker mark.


Moreirense har troligtvis redan seriens svagaste trupp. När man saknar ett par nyckelspelare, då blir det ju såklart ännu värre. Storförlusten förra veckan kostade mer än bara uteblivna poäng.

Laget saknar ikväll:

Försvarare Augusto (14/0) avstängd
Mittfältare Fábio Espinho (14/1) avstängd
Mittfältare Filipe Gonçalves (13/0) avstängd
Anfallare Wagner (14/1) avstängd

På skadelistan finns Castro, Paulinho och anfallaren Pablo Olivera (8/2).


Benfica vet vi var vi har. Laget förlorar som bekant ytterst sällan fotbollsmatcher hemma i Portugal. Och det har inte varit något undantag denna säsong. Benfica är obesegrade i ligaspelet och toppar ligan på 36 poäng. Samma poäng som tvåan Porto men laget har bättre målskillnad. Lägger vi till Benficas matcher i Portugisiska Cupen och ligacupen så är laget obesegrade i samtliga 21 inhemska tävlingsmatcher denna säsong.


Porto har vunnit ligan dem två senaste åren och med tanke på Benficas uttåg ur Champions League så ligger givetvis allt fokus på att få tillbaka guldet till huvudstaden. Då tappar man inte poäng mot jumbon som dessutom är rejält decimerat. Det kommer inte Jorge Jesus tillåta. Polletter in!

Killer - 21 Januari, 2013, 00:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mackex - 2013-01-21 14:55:09

Bra rek. Tar rygg 3/4 units.
Prövar även hcp 0-2.