Speltips Tingsryd v Västerås

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-01-22 19:00
Land: Sverige
Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 1,73
Speltips: Under 5,5 mål
Spela på Speltips Tingsryd v Västerås
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Under 5,5 mål
Först och främst så kan jag ju konstatera att det här sannerligen inte är en match jag med glädje skulle pröjsat ett inträde för att genomlida tre perioder.
Apropå att pröjsa inträde så uppmanas nu samtliga säsongskortsinnehavare i Tingsryd att det till trots pröjsa inträde till matcherna som återstår.
Man förstår att det är ebb i kassakistan när sådana saker uppdagas, det ska vi ha klart för oss.
Att man också fick släppa Marc Santorelli till just Västerås vittnar också om att man gör vad man kan för att släppa på kostnader.

Här möts annars två lag som kommer att få kriga för varenda poäng som finns kvar att spela om. Skulle inte förvåna mig det minsta om båda dessa lag inför den sista omgången kommer att ha allt att spela för poängmässigt. Och vad gäller hemmalaget såklart att undvika den hemska kvalserien nedåt - och för Västerås del att lösa playoff-spel till kvalserien uppåt.

Också två lag som de senaste mötena här nere har tagit ut varandra totalt. Därav jag nämnde att jag som utomstående inte var jätteintresserad av att se eländet.
Förra säsongens två möten nere i Småland bjöds totalt på tre(!!!) mål. 2-1 och 0-0.
Inte så att man hoppar jämfota av upphetsning.
I höstas så var det återigen dags för Västerås att ta sig ann Tigrarna i de mörka skogarna. Och, roligare den gången? Nää, inte det minsta. 1-0 till Västerås.
Vi har alltså fått FYRA mål på de TRE senaste matcherna.
I senaste matchen, trots 30-30 i skott, så skapades väldigt få klara chanser. En stor betydelse till det är såklart att Vik:s tränare, Joakim Fagerwall, kan detta Tingsryd väldigt bra efter sina år där.

Och nu är det alltså dags igen. Västerås som i sina två senaste hemmamatcher hållit nollan känner sig såklart trygga i försvarsspelet samtidigt som man som bekant saknar sina NHL-stjärnor framåt något enormt.
Lägg till att Tingsryd är det lag som gjort minst mål av samtliga lag hemma och det här luktar återigen en väldigt målsnål match.
Att båda lagen också behöver poängen något enormt brukar betyda att försvarsspelet är det sista man tummar på.
Spela på Tingsryd v Västerås hos Unibet
holms - 22 Januari 2013 - 16:50
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: