Speltips Blackburn-Brighton

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-01-22 20:45
Land: England
Liga: Championship
Odds: 1.77
Speltips: BLGM
Spela på Speltips Blackburn-Brighton
Hämta din bonus på 450 kr här
Spela på BLGM
Tillbaka efter en fin helg där min West Ham-rek var mitt i prick vad gällde allt jag förutspådde. Imorgon väntar ett uppskjutet London-derby mot Arsenal för West Ham och detsamma gäller matchen jag rekar idag: Blackburn - Brighton i Championship är en hängmatch som blev uppskjuten från den 22:a december pga vattensjuk plan.

Tabellplacerade 8:an Brighton åker en lång väg i ett snödränkt engelskt landskap till Blackburn idag för ett lag som ligger 5 poäng bakom på 14.e plats.

Båda lagen har liknande form och ett liknande snitt vad gäller mål. 2.7 är Blackburn spelar och 2.5 när Brighton är i aktion.

Blackburn såg riktigt starka ut senast jag såg dem borta mot Wolves. Ledde länge med släppte in ett relativt sent kvitteringsmål som gjorde att de blev av med 2 poäng. Det är ofta tämligen målrikt i lagets matcher och ofta med båda lagen som gör mål. I Brightons 5 av 6 senaste matcher har båda lagen gjort mål.

Skadeläget ser bättre ut för Blackburn än på länge med tre startelva-kandidater tillbaka i skadefritt tillstånd, framförallt är Dunn en viktig kugge för hemmalaget som är tillgänglig för uttagning på mittfältet.

Brighton har ett liknande skadeläge som Blackburn men liknande för båda lagen är att frånvaro-bekymren för tillfället rör mestadels långtidsskadade lirare så inte mycket att ta i beaktning från senaste tidens prestationer och resultat.

Jag ser fram emot en tight, tämligen välspelad och offensivt inriktad match från båda sidors approach där mitt huvudspel blir att båda lagen gör mål. Ett spel som finns till 1.77 på betfair.com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på Blackburn-Brighton hos Betfair
RalleArvid - 22 Januari 2013 - 10:49
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: