Speltips

Speltips Dancevic - Karlovic

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-01-23 10:00 Spela här

Speltips Dancevic - Karlovic
Land: Tyskland Liga: Heilbronn CH
Odds: 1,80 Speltips: Över 22,5
2013-01-23 10:00 Dancevic - Karlovic Över 22,5 1,80 Poldan

Frank Dancevic och Ivo Karlovic går upp i duell i en tysk Challenger. Oddset på att vi får se några dueller över 10 slag finns typ inte. Det här kommer att bli ess, serve-volley och max tre slag från servaren innan poängen är över. Underlaget är hypersnabbt och spelare som normalt inte servar särskilt hårt får en enorm utdelning. Nu besitter emellertid både Dancevic och Karlovic enorma servar och det skulle förvåna mig djupt om denna tillställning inte slutar över 22,5 games.

De möttes 2007 i Miami där siffrorna skrevs 7-6,6-7,6-3 till Karlovic. Lägg där till att kroaten spelat över 22 games i de senaste fyra matcherna och kanadensaren över 22 games i fyra av de fem senaste.

Dancevic gillar att serva wide och springa över för att slå forehand på andraslaget ner på motståndarens backhand. En beprövad 90-talstaktik som fortfarande fungerar mot begränsade motståndare. Kanadensarens backhand är något bättre än Karlovic´s och han har även ett bättre nätspel, men detta väger kroaten upp med en tyngre tillslag och behöver förmodligen inte spela lika många poäng i egen serve.

Ivo Karlovic sägs vara formsvag. Han tycks aldrig vinna ett tiebreak längre, men serven finns fortfarande kvar, den är det absolut inget fel på och när underlaget är så pass gynnsamt för kroaten har jag svårt att se honom bli breakad här. Samtidigt lär han få jobba oerhört mycket med sin backhand i returgemen vilket ofta slutar olyckligt

Skulle tro att vi får se två tiebreak här igen.

Överspelet är ruskigt spelvärt när linan ligger på 22,5 till 1,80 hos bet365 .

Poldan - 22 Januari, 2013, 12:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!