Speltips

Speltips Australien Open

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-01-23 09:30 Spela här

Speltips Australien Open
Land: Land Liga: Liga
Odds: Olika Speltips: Speltips
2013-01-23 09:30 Australien Open Speltips Olika Krojje

Fortsätter inatt med några tennisspel, har satt alla huvudspel de 2 senaste nätterna och även några sidobetts :) Inatt hoppas vi på plus igen!!

Tsonga - Federer över 3,5 set@1,72 1-3@3,50

Här kommer det bli en riktigt bra match med många hårda slagdueller. Kommer bli en riktigt fin match att kolla på. Federer är nog den som imponerat mest i hela turneringen med att avancera till kvart utan setförlust. Även att han blivit pressad till tiebreak i de två senaste matcherna. Tsonga har också imponerat med sitt hårda och spektakulära baslinje spel och med en hel del sjuka grejer han gör ibland. Han har också en väldigt bra serv och han är väldigt svårbruten när den sitter. Jag tror inte som Jonsson att federer vinner i raka set, visst det kan han göra men då ska det till väldigt bra spel från fed i hela matchen för Tsonga har spelat riktigt bra det jag sett och när han är inne i flytet så kan han slå vem som helst, visst han kan vara ojämn ibland men i det här spelet räcker det med att han stimmar i ett set. Huvudspelet här är att det blir över 3,5 set sen kör jag ett litet sido bet som jag gjort i dom andra matcherna också och sätter 3-1 på fed så blire fin krydda om det går in :) Ska tilläggas att Tsonga faktiskt har vunnit 4 möten mot fed och 3 utav dom har varit på Hardcourt! Och de 2 senaste matcherna har dock Fed vunnit men båda dom matcherna har han blivit pressad till avgörande set, nej här tror jag att Tsonga kan stimma in åtminstone ett set, hoppas såklart på 3-1 till Fed :)

Chardy - Murray över 29,5 games@1,72, över 3,5 set@2,62, 1-3@4,00

Här har vi superskrällen Chardy som ställs mot en utav de stora favoriterna. Chardy som har en riktigt bra serv när den sitter och har en sjukt hård dräpande forehand, när serven och forehanden sitter så är han väldigt svårstoppad, det har både Delpotro och Seppi fått uppleva. Murray som jag tidigare har sagt sett lite sådär ut även att han gått fram till kvart utan att förta sig och även han sett lite småskadad ut. Här erbjuds vi 1,72 på över 29,5 games vilket innebär att vinner Murray med 6-4 6-4 6-4 eller 7-6 6-2 6-3 så sitter också spelet, vilket jag tycker är väldigt generöst även att det kan bli att Chardy får en liten reaktion och får storpisk men det tror jag faktiskt inte, Han är också en väldigt ojämn spelare men har ju spelat sjukt bra den här turneringen och här räcker det ju med att han stimmar i ett set så sitter ju också över 3,5 set till fina 2,62 och kör även ett litet sido bett till sido bettet med 3-1 till murray till fina 4 ggr degen. Här är alltså huvudspelet över 29,5 games, men kör även några slantar på över 3,5 set och 3-1 till Murray!! Finns även flera fina spel att välja mellan tex över 9,5 games i första och tiebreak i matchen osv. Men som sagt huvudspelet är över 29,5 games!

Azarenka - Kuznetsova över 2,5 set@4,00

Här lägger jag ett bet bara i väntan på att herrarna ska dra igång, när jag bettar damerna så är det alltid med mkt lägre insatser pga av vad dom är kapabla till som sagt. Men här är det en utav de stora Azarenka som möter Kuznetsova som slog ut Danskan Wosniacki senast. Hon är väldigt ojämn men när spelet stämmer så kan hon hota nästan alla med sitt hårda spel. Första set mot Wosniacki spelade hon grymt bra! För att sedan tappa lite som vanligt men kunde faktiskt vinna i ett avgörande. Här har också Kuznetsova plusstats på Azarenka och 4 ggr degen för att det ska bli ett avgörande set här är taget :) men som sagt inget huvudspel och mkt lägre insatser när ni spelar på damer. Tack för mig och LYCKA TILL :D

Krojje - 22 Januari, 2013, 21:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2013-01-23 07:37:01

Mycket bra läsning. Tack för det.