Speltips

Speltips Nattspel!

Sport: Annat Spelstopp: 2013-01-24 09:30 Spela här

Speltips Nattspel!
Land: USA/Australien Liga: NHL/AO
Odds: 2,1.9,2.05 Speltips: Nattspel
2013-01-24 09:30 Nattspel! Nattspel 2,1.9,2.05 ATLaggeah

3/4 på NHL inatt! (spelade Sharks ML en halvtimma innan matchstart) då Devils, Lightning och Sharks löste ML. Överspelet i Chicago - St. Louis missades med ett ynka mål och det var inte långt ifrån. 11 raka vinstspel blev det innan sviten bröts.

Inatt spelar jag fyra spel. 2 på NHL och 2 på AO

Sloane Stephens +5.5 GEM mot Azarenka @ 2.00. Såg Azarenkas senaste match och hon imponerade inte. På något sätt lyckades hon gå segrande ur första set och vann andra bekvämt. Inatt såg jag Sloane Stephens besegra Serena Williams, och bortsett från ett par dubbelfel vid avgörande situationer så imponerade hon riktigt mycket, hennes första serv är bland det sjukaste jag sett en kvinna göra i sportsammanhang. Så om hon nu skulle få spö i två raka tvivlar jag på att hon blir bruten flera gånger per set. Till exempel så höll hon serven mot 0 i sina fyra första gem inatt mot starka Serena Williams
7-6, 6-4 ?

Ryggar Sasha Tassoris överspel i Djoko - Ferrer men gör en egen variant av det. Ferrer +2.5 SET @ 1.9 Djoko har tappat set högt och lågt än så länge i turneringen och Ferrer har också spelat många tajta matcher. Kör detta spel istället för överspelet då Djoko är en sådan spelare som kan vinna ett set med 6-1 för att sedan förlora nästa med 6-2, och så har det sett ut inbördes mellan dessa herrar.
6-3, 4-6, 6-2, 6-7 7-5?

Pittsburgh Penguins -1.5 @ 2.25
Penguins har imponerat stort och verkar som att dom kan nå upp i samma nivå som dom hade majoriteten av deras matcher under andra halvan av förra säsongen. På hemmaplan ska de lätt kunna avvärja ett tamt Maple Leafs som känns lite avslagna i år. Penguins har klarat linan båda sina matcher i år.
4-1 Penguins?

Boston Bruins ML @ 2.05
Boston har inlett med 2 raka segrar. 3-1 mot just Rangers i debuten och straffseger mot Winnipeg Jets. Bruins känns som ett starkare lag och vad jag har sett av Rangers så känns det som att dom väntar på att komma igång. 2 raka förluster och senast blev det hela 6-3 till Penguins mot Rangers.
3-1 Bruins?

Hoppas jag har vunnit någons förtroende! Kommentera gärna vid rygg eller skriv synpunkter. Tack för mig!

Twitter: ATLaggeah

ATLaggeah - 24 Januari, 2013, 00:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!