Speltips Nattspel!

Sport: Annat
Spelstopp: 2013-01-24 09:30
Land: USA/Australien
Liga: NHL/AO
Odds: 2,1.9,2.05
Speltips: Nattspel
Spela på Speltips Nattspel!
Börja spela här
Spela på Nattspel
3/4 på NHL inatt! (spelade Sharks ML en halvtimma innan matchstart) då Devils, Lightning och Sharks löste ML. Överspelet i Chicago - St. Louis missades med ett ynka mål och det var inte långt ifrån. 11 raka vinstspel blev det innan sviten bröts.

Inatt spelar jag fyra spel. 2 på NHL och 2 på AO

Sloane Stephens +5.5 GEM mot Azarenka @ 2.00. Såg Azarenkas senaste match och hon imponerade inte. På något sätt lyckades hon gå segrande ur första set och vann andra bekvämt. Inatt såg jag Sloane Stephens besegra Serena Williams, och bortsett från ett par dubbelfel vid avgörande situationer så imponerade hon riktigt mycket, hennes första serv är bland det sjukaste jag sett en kvinna göra i sportsammanhang. Så om hon nu skulle få spö i två raka tvivlar jag på att hon blir bruten flera gånger per set. Till exempel så höll hon serven mot 0 i sina fyra första gem inatt mot starka Serena Williams
7-6, 6-4 ?

Ryggar Sasha Tassoris överspel i Djoko - Ferrer men gör en egen variant av det. Ferrer +2.5 SET @ 1.9 Djoko har tappat set högt och lågt än så länge i turneringen och Ferrer har också spelat många tajta matcher. Kör detta spel istället för överspelet då Djoko är en sådan spelare som kan vinna ett set med 6-1 för att sedan förlora nästa med 6-2, och så har det sett ut inbördes mellan dessa herrar.
6-3, 4-6, 6-2, 6-7 7-5?

Pittsburgh Penguins -1.5 @ 2.25
Penguins har imponerat stort och verkar som att dom kan nå upp i samma nivå som dom hade majoriteten av deras matcher under andra halvan av förra säsongen. På hemmaplan ska de lätt kunna avvärja ett tamt Maple Leafs som känns lite avslagna i år. Penguins har klarat linan båda sina matcher i år.
4-1 Penguins?

Boston Bruins ML @ 2.05
Boston har inlett med 2 raka segrar. 3-1 mot just Rangers i debuten och straffseger mot Winnipeg Jets. Bruins känns som ett starkare lag och vad jag har sett av Rangers så känns det som att dom väntar på att komma igång. 2 raka förluster och senast blev det hela 6-3 till Penguins mot Rangers.
3-1 Bruins?

Hoppas jag har vunnit någons förtroende! Kommentera gärna vid rygg eller skriv synpunkter. Tack för mig!

Twitter: ATLaggeah
Spela på Nattspel! hos Bwin
Spela nu
ATLaggeah - 24 Januari 2013 - 00:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: