Speltips Philadelphia Flyers-New York Rangers

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-01-25 01:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 2,70
Tips: Speltips
Brukar inte skriva så många rekar här då jag har egen rek sida, men väljer idag att lägga ut vad jag tycker är ett riktigt bra spel..

Flyers-Rangers, ett klassiskt hatmöte.

Flyers: Laget i mitt hjärta. Året kunde inte börjat sämre, 3 förluster på dom första 3 matcherna. 3 mål gjorda. 11 insläppta. Dom har inte spelat så dåligt, förutom i egen zon där backarna varit under all kritik. Det är rörigt, vimsigt och det verkar inte finnas någon kommunikation alls. Bryzgalov i målet har varit bra och hållit dom kvar i matcherna. Men trenden från förra året att ta många dumma utvisningar är kvar..
Nä, med det spelet dom visat hittills blir det inte ens slutspel i år..
Mer problem: Danny Briere är fortfarande skadad och spelar inte förrän tidigast i helgen. Inför nattens match är även Brayden Schenn borta pga avstängning och igår kom även chockbeskedet att Scott Hartnell är skadad och kommer vara borta på obestämd tid.

Briere och Hartnell är två av lagets bästa spelare och utan dom och även Schenn på isen är Flyers väldigt tunna på forward sidan. Giroux är en av NHLs bästa spelare, men han kan inte göra allt själv (jo ibland..) Voracek är även han gudabenådad när han vill och Simmonds är en bra powerforward, men sen då? Tomt!

Lider att säga det men jag tror det blir 0-5, 1-5 runt där inatt.

Rangers då? Lundqvist i mål, varit grym i två möten mot Boston hittills, blev utbytt mot Penguins men det taggar ju bara honom ännu mer. Och han brukar storspela mot just Flyers. Ta bara förra året. 6 möten, 6 segrar för Rangers.
Och dom hade även dom en tuff inledning med 2 förluster innan dom inatt vann mot Boston med 4-3 efter övertid där Marian Gaborik satte sitt 3:e mål för kvällen. Rick Nash är deras största nyförvärv och även han har börjat hitta målet.

Att spelbolagen erbjuder 2,70 på Rangers seger (ok, bortaplan) är helt galet bra. Jag hade trott på 2,20 ca..

Nä, tyvärr tror jag Rangers kör över Flyers inatt även om det smärtar mig att erkänna det. Men idag kör jag tungt på Rangers för att ge plåster på såren..

8/10

Spela på Philadelphia Flyers-New York Rangers hos Unibet
Spela nu
Zelnik - 24 Januari 2013 - 14:17
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
ATLaggeah - 2013-01-24 21:50

Fint! Funderat på detta spel under dagen, och Rangers har helt klart sett bättre ut. Kör nog tungt på ML till 1.87! Rangers har vunnit de 8 senaste mot Flyers, sickt!!!

snubben - 2013-01-24 21:47

När du skriver att du tror det blir 0-5, 1-5 och att du är Flyersfan så låter du säker. Men du är helt säker på denna alltså? Ryggar nog med hög insats. Mvh

kimpaan85 - 2013-01-24 15:26

Ryggar! Även om det är lite 50/50 nu i början av säsongen känns ändå Rangers snäppet vassare.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: