Speltips

Speltips Esteghlal-Perspolis

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-01-25 13:00 Spela här

Speltips Esteghlal-Perspolis
Land: Iran Liga: Persian Gulf League
Odds: 3.00 Speltips: X mfl
2013-01-25 13:00 Esteghlal-Perspolis X mfl 3.00 DrTehrani

Av 4 rek här satte jag 3 idag, hoppade in lite hastigt i den 5:e matchen som jag trodde skulle spelas imorgon. Där blev det X och gjorde att jag endast satte 3/5 spelen idag med den bästa oddsen @2.80, men inte så värst nöjd. Totalt blir det nu 22/25 de senaste matcherna så jag får vara nöjd om man kollar på helheten.


Esteghlal-Perspolis X @3.00 spelstopp 12.30

En av de topp 20 rankade derbyn i världen. Som vanligt har veckan pratats mycket om just matchen på fredag. Det kommer vara stort tryck på läktarna med uppemot 100 000 supportrar. En derby är alltid en derby och liga positionen spelar mindre roll. Esteghlal ligger etta just nu och mot Perspolis 9:a. Esteghlal som med vinst kan öka ner till de andra jagande lagen. Man har 4:a gånger i rad vunnit matcherna, med avgörande målen av ikonen Majidi, som har kommit tillbaks i transferfönstret och det är klart till fördel. Sviten bröts dock efter att man ledde med 2-0 i förrförra omgången. De sista 10 min hade man en man mer på plan, men in kommer irländaren Edmund Zayed för Perspolis och på 10 min gör han hattrick.

Perspolis ikonen och älskade spelare av hela folket, Karimi a k a asiens maradona, är skadad och missar därmed matchen. Ett stort stort avbräck då han för hela laget. Han ger motivation och positiv energy till medspelarna och supportrarna hamnar i ngn slags extas när han spelar. Perspolis har för första gången efter att hela säsongen pendlat mellan 10:e-14:e platsen tagir sig upp och blivit en siffrig. Man har fått tillbaks glädjen i truppen och de senaste matcherna efter tränarbytet spelat en rolig fotball.

Jag tror på X i den här matchen. Av många anledningar så vill ingen av lagen förlora.

Damash-Mess X @3.20
Damash är starka på hemma plan och spelar rätt så bra även om man efter några överraskade resultat hamnat där de ska vara. Mess har fortfarande svårt att vinna sina matcher. Båda lagen är svåslagna och prioriterar försvaren. Spelar kryss här. Underspel kan vara ett alt @ 1.47


Foolad-Rah Ahan 1 @1.80
Foolad som spelar bra hemma som borta bör och ska kunna vinna mot Rahahan för att kunna haka på toppen. Man har kryssat några matcher nu och för att inte tappa allt för mycket mark så tror jag man går in för att vinna. Ett X räcker inte på hemma plan. Rah ahan har trots bra spel inte vunnit efter ligauppehållen, förrän senast på hemma plan, precis som jag förutspådde. Trots bra lag och fin fotboll har jag svårt att se de vinna matchen. Överspelet kan oxå vara av värde @2

Naf-Malavan 1 @2.10
Naf som har börjat få fart på sina spelare efter en längre formsvacka och otur i några nyckel matcher där man inte hade marginalerna på sin sida och många röda kort pga unga orutinerade spelare börjat vinna igen. Den nya spelaren i laget har spelat bra och gjort 2 mål på 3 matcher.

Malavan har efter ligauppehållet hamnat i en djup svacka efter förlusten 6-1 i cupen, precis som förutspått :p Sedan har man inte hittat tillbaks och lättare har det inte blivit där man i några matcher verkligen haft otur, t ex en medspelare som räddar ett skott på mållinjen och kort därefter i sista min gör motståndarna mål och matchen slutar X, en match där man bara skulle ha vunnit.

Rygg på egen risk! Persian gulf League är en svår liga där alla kan vinna över alla. Lite som allsvenskan eller elitserien.

DrTehrani - 24 Januari, 2013, 18:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!