Speltips

Speltips Mathieu - Dancevic

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-01-25 18:30 Spela här

Speltips Mathieu - Dancevic
Land: Tyskland Liga: CH-Heilbonn
Odds: 1,80 Speltips: Över 20,5
2013-01-25 18:30 Mathieu - Dancevic Över 20,5 1,80 Poldan

Frank Dancevic och Paul Henri-Mathieu är två spelare som trivs allra bäst inomhus och nu när underlaget är så fantastiskt snabbt kan detta bli en jämn tillställning.

Dancevic´s matchplan har fungerat väl hittills, men hjälp av serve-volley och oreturnerade servar har han slagit Karlovic och Cervenak efter två jämna matcher och på de senaste fem inomhusmatcherna har kanadensaren spelat sex tiebreak. Det är hans sätt att vinna matcher.

Mathieu är ju fantastiskt bra inomhus men spelar den här turneringen som uppvärmning inför de större inomhusturneringarna som stundar på hemmaplan.

Man provar ett nytt system nu på CH-touren med godkända nätservar och det skulle jag säga gynnar den sämre spelaren. Det kan bli chansartat i viktiga bollar.

Förra året vann Mathieu fyra matcher inomhus under 20 games och då ska det sägas att han fick kvala en del. Han åkte ut i första omgången i Heilbonn mot den duktige servaren Ruben Bemelans och frågan man också ska ställa sig är hur hög motivatinsnivå fransmannen har. Sedan comebacken i början av 2012 har han spelat fyra CH-turneringar och tagit sig till en final men åkt ut i första omgången tre gånger.

Jag ger överspelet väldigt goda möjligheter, särskilt när linan ligger på 20,5 games.

Poldan - 25 Januari, 2013, 10:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!