Speltips

Speltips Hull-Barnsley

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-01-26 16:00 Spela här

Speltips Hull-Barnsley
Land: England Liga: FA Cup
Odds: 1.75 Speltips: 1
2013-01-26 16:00 Hull-Barnsley 1 1.75 RalleArvid

Dags för den underbara FA-cupen igen, många intressanta drabbningar med skrällchanser som det alltid är. Jag väljer dock att hitta en favorit som jag anser är upptryckt lite för högt oddsmässigt med tanke på de omständigheter som råder.

Hull ligger i toppen av Championship och har vind i seglen, man ligger trea men på samma poäng som tvåan Leicester som alltså innehar den andra direktuppflyttningsplatsen efter seriesuveränen Cardiff.

Barnsley ligger näst sist och fyra poäng från säker mark för att undvika nedflyttning, något som jag tror innebär att fokus och prioritet inte kommer vara hundraprocentigt på just denna bortamatch i cupen. Utan realistiska möjligheter att ta sig speciellt mycket längre vore det idiotiskt att satsa helhjärtat på att ta sig vidare till nästa omgång med tanke på hur oerhört kostsamt det vore för klubben att åka ur. Det är möjligt att bästa laget tas ut (även om det inte skulle förvåna mig om en del viktiga spelare vilas) men förutom det: vill man verkligen ha en extra match i det redan utsatta läget man är i?

Förutom det faktum att motivation och prioritet bör ses som en oerhörd fördel för hemmalaget finns lite statistik som även talar för tigrarna. Barnsley har bara en seger på sina 8 senaste bortamatcher, Hull har bara förlorat 2 av sina 10 senaste hemmamatcher.

Hull har dessutom vunnit de fyra senaste hemmamatcherna i detta möte så inte är det något självförtroendestint Barnsley vi kommer få se äntra gräsmattan under lördagseftermiddagen – och det av flera anledningar.

Luta er tillbaka, slå på en sisådär två ipads, två laptops och en tv-match så njuter vi av en fin FA cup-dag och förhoppningsvis även en Hull-seger. Den raka ettan finns till 1.75på bet3565.com.

Lycka till lads så hörs vi på twitter:
/@RalleArvid

Chim chim chero….

RalleArvid - 25 Januari, 2013, 12:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RalleArvid - 2013-01-26 14:37:23

Malisa: håller helt och hållet med så fair play till KennethK! Exakt detta är syftet med kommentarsfältet och därav är det till detta det bör nyttjas. Men givetvis är alla även i fortsättningen välkomna att kritisera rekar willy nilly, även om det inte är att betrakta som konstruktivt.

malisa - 2013-01-26 11:57:34

Bravo, oavsett hur de går i matchen så är detta mkt bra exempel på brå kommentar ,konstruktivt framförallt.
Gärna flera såna, tack.

KennethK - 2013-01-25 15:27:23

Det råder inget snack om att Hull är bättre, personligen kommer jag invänta startelvorna och jag är mest sugen på att lira Barnsley just nu. Jag vet att Hull uttalade sig om att nå Premier League är Prio 1 just nu. Aluko har varit skadad på slutet och Koren har haft problem och vilat i FA-cupen - två nyckelspelare! Barnsley var värda tre poäng mot Ipswich, även om den sena kvitteringen kan ge sken av annat och prestationen mot Leeds var riktigt bra. Som sagt, ställer Hull över viktiga spelare samtidigt som Barnsley är hyggligt ordinarie kan det vara läge att se upp. Men som sagt, jag vill ha elvorna först! =) Lycka till!

RalleArvid - 2013-01-25 14:41:18

Intressanta och bra tankar KennethK. Jag kanske inte snuddade tillräckligt vid det men låt oss då säga att motivation/laguttagning är på samma nivå (ag kan inte tänka mig att det under rådande omständigheter skulle vara nackdel Hull). Då är den aspekten alltså oavgjord men fortfarande är ju håll långt mer kompetent och habilt samt har hemmaplansfördel. Jag tror fortfarande att Hull går in mer för matchen men oavsett så håller jag de som stora favoriter och då är 1.75 klart spelbart.

KennethK - 2013-01-25 13:57:13

Hur pass mycket satsar Hull på matchen? Gav dom inte nio reserver chansen hemma mot Leyton O i förra rundan där kvitteringen från Hull kom i 94:e minuten. Något mer "ordinarie" i returen men ändå bara 1-1. Skulle uppskatta lite tankar kring det.