Speltips Augsburg-Schalke 04

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-01-26 15:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Odds: 1,91
Speltips: Över 2,5
Spela på Speltips Augsburg-Schalke 04
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Över 2,5
Augsburg inledde vårsäsongen med en överraskande vinst borta mot Fortuna Düsseldorf. Laget som sviktade framåt under hösten, visade upp en riktigt vass offensiv senast och spelare som Sascha Mölders, Tobias Werner och Koo Ja-cheol gjorde sina bästa insatser för säsongen. Med förnyat självförtroende och samma anfallsspel som senast lär man skapa chanser mot ett defensivt sårbart Schalke 04 också.

På frånvarolistan har man försvarsduon Sebastian Langkamp och Paul Verhaegh med flera sedan tidigare. Mittfältaren Kevin Vogt är disponibel efter avstängning men han lär få börja på bänken då tränare Weinzierl troligen mönstrar samma elva som i segern senast.

Schalke började också våren med tre poäng efter en knapp vinst i en galen match mot Hannover där lagets defensiva brister var uppenbara. Man har läckt rejält bakåt sedan Papadopoulos blev skadad och i den lagdelen har nye tränaren Keller fortfarande mycket att jobba på. Jag har svårt att se hur alla de problemen är lösta på en vecka och med defensive mittfältaren Jermaine Jones avstängd nu ser laget än mer sårbart ut. Offensivt sett övertygar man däremot och nu är dessutom Klaas Jan Huntelaar tillbaka efter avstängning.

Mycket tyder på en öppen och chansrik tillställning mellan två lag som i dagsläget som lyser av självförtroende i anfallsspelet men som samtidigt påvisar brister i defensiven. William Hill erbjuder
goda 1,91 på över 2,5 mål.


EDITERAD 2013-01-26 06.34:45
Spela på Augsburg-Schalke 04 hos William Hill
Kallberg - 26 Januari 2013 - 06:34
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: