Frölunda HC-Färjestads BK
HCP + 0,5 Färjestads BK 1.60

Två formstarka lag drabbar samman i ett fullsatt Scandinavium, där för övrigt det ofta är många fbk fans, av egen erfarenhet. Frölunda kommer till denna match med 18 tagna poäng av 30 möjliga på de sista 10 matcherna, och med 4 matcher i rad utan förlust, tilläggas att 3 av de 4 senaste har avgjorts på straffar där Frölunda haft Collberg, mycket het just nu. Jag tycker inte man ska stirra sig blind på Frölundas två matcher mot Brynäs, då Brynäs är urdåliga just nu. Hemma i Scandinavium har Frölunda inte varit lika stabila som vanligt, de har 8-7-7 denna säsongen, en tredjedel nästan till OT. Jag kollar väldigt mycket på statistiken i detta möte, då de senaste matcherna lagen emellan har slutat allt som oftast med oavgjort eller fbk vinst. Det som talar för Frölunda denna match är att Hudacek lyft sig och att laget har en positiv tränd, det som talar emot är att fbk står på andra sidan..

Färjestad har tagit 23 av 30 möjliga poäng de 10 sista matcherna och med ett "nyförvärv" (tillbaka efter skada) i jack connolly lyfter laget, han har presterat bättre efter skadan på bara några få matcher än det han gjorde före skadan. Marcus Pålsson e stekhet, så också Berglund som fortsatt gör poäng. Elitseriens, vad jag anser bästa back, Chris Lee, som nu också leder poängligan för backar, tror jag? spelar 27 min per match ca och har gjort 8 poäng på de senaste 5 matcherna.

1.60 på hcp Färjestad, där jag tror det minst blir oavgjort för Färjestads del spelas tufft. En chanstrippel med Linköping rak och Rögle HCP spelas också..

lycka till :)

This is the stats tab
This is the post tip