Speltips

Speltips Sevilla v Granada

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-01-28 21:30 Spela här

Speltips Sevilla v Granada
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2,00 Speltips: Sevilla mål i båda halv
2013-01-28 21:30 Sevilla v Granada Sevilla mål i båda halv 2,00 holms

bet365 livestreamar matchen.

Ja det var ju inga större bekymmer för Sevilla att ta sig vidare i cupen senast, det får man väl påstå. I den 26:e minuten tyckte nämligen Zaragozas José Fernando att det fick räcka för dagen och drog på sig ett rött kort.
Efter det var det en formsak för Sevilla som utan bekymmer sprang ifrån till 4-0 efter att Alvaro Negredo stänkt dit två strutar.
Det jag vill säga är att de fyra målen man fick göra, efter den här oerhört tunga säsongen hittills, det kan faktiskt ha vart hur nyttigt som helst. Trots att det handlade om cupspel och att motståndarna var tidigt desarmerat.

Nu ligamatch mot Granada. Ett Granada som brottas med en tung skadelista där inte mindre än åtta gubbar saknas av olika anledningar.
I grund och botten är man såklart klassen sämre än Sevilla. Och att man bara befinner sig tre poäng bakom i skrivande stund handlar endast om att Sevilla har underpresterat från dag ett den här säsongen, egentligen.

Framåt förväntas Sevilla ställa upp med följande offensiva kvartett framåt:

Navas - Rakitic - Reyes
Negredo

Samma som för några dagar sedan pulveriserade Zaragoza och förhoppningsvis gav självförtroendet en viss skjuts i rätt riktning.
Och när man nu tar sig ann ett skadedrabbat Granada, ja då finns det förstås alla möjligheter att leverera på nytt.

Raka ettan till 1,40 är ändå trots allt lite trist. Litar inte heller riktigt fullt ut på Sevilla så att ett hcp-spel blir aktuellt.
Däremot dubbla degen på att man målar i bägge halvlekarna. Då slipper man sitta och gräma sig över att Granada på tilläggstid snubblar dit en sen 2-1 reducering mot ett stirrigt Sevilla-försvar.

holms - 28 Januari, 2013, 08:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!