Då var det tid för att göra sin första rek här, har väntat ett tag men hittade ett jag tyckte var värt att dela med mig med. Läser själv många rekar här på hemsidan och tar ofta till mig de eller får en egen tanke om utgången i matchen.

Spelet som jag ser som värt att spela på är i matchen mellan Aston Villa och Newcastle, båda lagen krigar för att inte komma närmare nedflyttnings platserna som är farligt nära nu. Lagen ligger på 16 och 17:e plats i ligan och är ofta inblandade i matcher som blir väldigt mål rika. Känns som båda lagen måste gå för vinst i denna match och inte spela så defensivt, där av tror jag väldigt mycket på att det blir över 2,5 mål i matchen.

Ser man till deras senaste matcher i PL så talar det mesta för många mål.

Newcastle har de senaste 5 matcherna endast en match som slutade 0-0, resten är förluster med dessa resultat: 4-3, 7-3, 2-1, 2-1.

Aston Villa har 2 oavgjorda matcher på de senaste 5 matcherna som slutade 2-2 resten är förluster med dessa resultat: 8-0, 4-0, 3-0.

Tror det kommer som sagt bli en väldigt öppen match, Newcastle har även värvat en hel del nya spelare som kanske är sugna på att visa upp sig.

Spelar ganska hårt på att det blir över 2,5 mål i matchen.

Twitter: @Kilaker

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip