Speltips

Speltips Bristol C v Watford

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-01-29 20:45 Spela här

Speltips Bristol C v Watford
Land: England Liga: Championship
Odds: 2,10 Speltips: 2
2013-01-29 20:45 Bristol C v Watford 2 2,10 holms

Efter 28 spelade omgångar så ljuger en tabell väldigt, väldigt sällan. Det skriver nog de flesta under på.
Och ligger du sist med sju poäng upp till säker mark efter så pass många matcher, då är du ingenting annat än väldigt medioker i förhållande till den liga du huserar i.
Laget som bör känna sig träffat här är Bristol City som inte gjort många människor glada den här säsongen. Krävs ju ett smärre under om man lyckas rädda nytt kontrakt.
Men det fanns väl egentligen heller inga större krav inför säsongen då man sitter inne på en trupp som skrämmer väldigt få kollegor i Championship.
Eller, det finns en rätt hyfsad snubbe i Sam Baldock. Delad ledning i den interna skytteligan på nio mål. Men han haltade ut skadad i den 79:e minuten i helgens ligamatch och är ju ytterst tveksam till start här. Avdelning som om man inte hade nog med bekymmer.

Bekymmer är något Gianfranco Zola och hans italienska crew i Watford inte vet hur man stavar för tillfället.
Sex segrar på de fem senaste matcherna och en stekhet duo i Vydra/Deeney som gör precis allt rätt för dagen. Och om Bristol City till 95 % får avvara sin skyttekung, ja då har Watford sina kanonjärer friskare än någonsin. Zola kan alltså ställa upp med samma elva som pulveriserade Nottingham borta med 3-0 i helgen.

Vid seger så kliver Watford upp på en direktplats till Premier League. Många av lagen som ligger där uppe i tabellen gör det tack vare ett briljant hemmaspel.
Watford följer inte det mönstret utan man har hittills plockat fler poäng borta än hemma, och det gör ju inte alls ont för det här spelet.

Borde egentligen räcka med motiveringar nu för att spela tvåan. Men jag kastar upp en till.
Lagen har möts i Championship de fem senaste säsongerna. Och vid Watfors fem besök här på Ashton Gate så har man aldrig förlorat.
0-2 och 0-2 de två senaste säsongerna. Tre oavgjorda innan det.
Och det här med traditionens makt ska man aldrig skoja bort.

Hur som helst efter en hel del text. Klart bra läge för en ny trepoängare för detta Watford och över dubbla degen är taget.

holms - 28 Januari, 2013, 19:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aston - 2013-01-29 17:44:53

Matej Vydra (som är på väg att bli belönad med ett permanent kontrakt, nu på lån från Udinese) som tvåmålsskytt till 5 ggr pengarna kanske kan vara värd en liten slant ? :-)

hejmike - 2013-01-28 21:42:59

Sex segrar på fem matcher är jävligt snyggt jobbat måste jag erkänna.