Speltips

Speltips Sevilla-Granada

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-01-28 21:30 Spela här

Speltips Sevilla-Granada
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 3.20 Speltips: Kortspel
2013-01-28 21:30 Sevilla-Granada Kortspel 3.20 millionboy

Andalusiskt derby och ganska heta känslor att vänta. Även om denna match inte smäller lika högt som Sevilla-Betis.
Domaren heter Jesus Gil (Inte At Madrids president) och han är inte den mest kortglada domaren men han är inte direkt blyg med ostskivorna. Linan ligger på 5.5 kort och det tycker jag är för lågt, tror på minst 7 kort ikväll. Finns odds på runt 1.90 för över 5.5.
Anser dock att det finns mer intressanta spel och det är att gissa vilka spelare som får gult. Vet att Betsson erbjuder spel på detta och oddsen är tagna därifrån.

Sevillas chilenske hetsporre Gary Medel är ofta ett säkert kort. Han blir varnad i varannan match ungefär och 2.50 på att han får syna det gula ikväll är bra och spelas med drygt medelinsats.

Ett ännu roligare spel är att Granadas hårdföre mittfältare Iriney får gult. Han är Granadas mest kortade spelare, även om han inte har lika bra stats som Medel.
Intressant är att Iriney nyligen kom från Sevillas stora rivaler Betis och vad han känner för Sevillaspelarna kan man ju spekulera i. Tror känslorna är ömsesidiga och han får nog utstå spott och spe i 90 minuter. Iriney är dessutom spelmotor och väldigt viktig för Granada. Ännu en anledning till att tro att Sevillaspelarna ger honom en omild behandling. Iriney kan mkt väl tappa humöret och dra på sig ett gult och för det får vi finfina 3.20!!! Detta spel spelas hårdare.

Lycka till vid rygg!

millionboy - 28 Januari, 2013, 20:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!