Speltips QPR - Man City

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-01-29 20:45
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.87
Speltips: BLGM
Spela på Speltips QPR - Man City
Hämta din bonus på 450 kr här
Spela på BLGM
Granada gjorde inte vad dom skulle tyvärr, för dålig beslutsamhet runt omkring straffområdet. Nu är det nya tag


QPR är en klubb i kris just nu och ligger sist med 4 poäng upp till nästa lag. Man åkte ut FA-Cupen i helgen mot Milton Dons med 4-2 på hemmaplan med ett hyffsat bra lag. Spelare som saknas är Hoilett, Bosingwa och Andy Johnson, på presskonferansen sa Redknapp att även SWP var tveksam till att starta mot sin gamla klubb. Skulle han göra det är han inte 100% heller. Men man har fått in Loric Remy som man snodde framför Newcastle och han gjorde mål i debuten. Man har även offensivt starka Adel Taarabt som vilades i helgen. Man har gjort mål i 10/12 senaste hemmamatcherna.

Man City med stora skadeproblem defensivt. Kompany, Nastasic och Toure saknas. Lägg därtill att viktiga mittfältaren Yaya Toure även missar matchen pga Afrikanska mästerskapen. Troligtvis kommer någon mittfältare att flyttas ner och det är inte alls optimalt.

Framåt har City stor kvalité genom Dzeko,Aguero,Tevez och Silva, även fast man möter Julio Cesár idag som har överraskat alla genom att vara helt magnifik så tror jag City minst gör 1 mål så hoppet hänger på QPR.

Jag funderade på Man City -1 men med dessa stora problemen som City har defensivt så tror jag verkligen QPR har en väldigt god chans till att göra mål.

Lycka till om ni ryggar.

Twitter@Vsunden

//VSunden
Spela på QPR - Man City hos Betfair
VSunden - 29 Januari 2013 - 00:30
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Frostline - 2013-01-29 17:39

Tänk på att City inte släppt in ett enda mål på 5 senaste.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: