Hej igen!
Reken igår satt som ett smäck, Niger gick på offensiven som väntat och för Ghana var det perfekt, 3-0 blev slutresultatet.

Nu till dagens spel, det har jag hittat i Championship.
Millwall 0.0 AH(samma sak som DnB) till 1.95!

Millwall kommer till Oakwell med en skön vinst emot Aston Villa i FA-cupen och kommer vara supertaggade att fortsätta denna trend med en match mot Championships sämsta hemmalag Barnsley. Barnsley har spelat in 13 poäng på 14 matcher hemma och ligger sist på den statistiken tillsammans med Peterbrough. Barnsley vann dock mot en sargat Leeds förra matchen hemma med 2-0, men av lagen som ligger topp 5 i Championship är Leeds det sämsta bortalaget.

Millwall ligger 9:a i bortastatistiken och 9:a i ligan och dom har inte vunnit en bortamatch sedan 27 november mot Wolves, därför tror jag Millwall kommer göra allt i sin makt för att stoppa den trenden och försöka ta ikapp lagen som ligger ovanför i tabellen, dom har 6 poäng upp till Middlesbrough som ligger på 6:e plats.

Varför jag säkrar upp med DnB Millwall är för att Barnsley har 12-19 i målskillnad hemma och Millwall 20-21 borta. Tror det kan tyvärr bli en 0-0 match i regnet som ska komma i Barnsley idag.

Jag spelar alltså Millwall 0.0 Asian Handicap (DnB) till 1.95 på bet365 med ett litet utropstecken på U 2.5 mål till 1.83 på Pinnacle Sports.

Följ mig gärna på Twitter: Xdurian.
Rygga på egen risk och lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip