Speltips

Speltips Sanat-Gohar

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-01-29 13:00 Spela här

Speltips Sanat-Gohar
Land: Land Liga: Persian Gulf League
Odds: 2,10 Speltips: 1
2013-01-29 13:00 Sanat-Gohar 1 2,10 DrTehrani

Utan att egentligen lägga större krut på den här reken så tänker jag kort skriva om

Sanat-Gahar 1 @2.10
Sanat har sparat den portugisiska tränare och efter att nu haft flera utländska tränare utan resultat har man gått tillbaks till en inhemsk och lokal tränare som tidigare har spelat för Sanat och även tränat laget, vill jag minnas.

Oftast så tycker jag att tränarbytet får en direkt effekt, men jag trodde inte att det skulle komma förra omgången mot Saba och det visade sig helt korrekt. Man låg under med 3-0 första timmen, det positiva var ändå att man kunde göra 2 mål även om det inte räckte till. Något som jag tycker är positivt och laget kommer ta med sig och nu på hemma plan tror jag tränar effekten kommer även om det må vara kortvarigt. Man måste helt enkelt vinna den här matchen!

Nu är striden mellan 2 jumbo lag och det kommer krigas. Gahar har verkligen efter ligauppehållet spelat upp sig flera snäpp tack vare den otroligt rutinerade tränaren som tränat kanske Irans gyllene generation innan VM -98. Det är ett helt annat lag nu, helt plötslig har spelarna fått den motivation och självförtroende som behövs och man tycker att det är kul att spela fotboll. Dock torskade de stort på hemma plan sist och tror faktiskt inte att de orkar resa sig efter den smällen.

Oddset 2,10 är alldeles för bra i mitt tycke och det tänkte jag utnyttja, trots X risken.

Ett annat spelvärt odds är Malavan-Damash 1 @2.10
Båda har dålig form. Malavan som har antingen kryssat ellet torskat på hemma plan är tycker jag skyldiga fansen att vinna den här matchen. Man har inte vunnit på 6 matcher, medan Damash inte vunnit på 5 matcher Damash spelar bra försvarsspel och även om formen är på nedgång så har de överraskat flera gånger, just på bortaplan. Mycket större X chans här iofs men Malavan som senast spelade hemma mot ett topplag spelade faktiskt bra fotboll. Men som så många gånger tidigare har man varken haft marginalerna eller dommarbesluten på sin sida och nån gång borde det ju lossna kan man tycka. Varför inte idag?

Sedan spelar jag även en liten peng på Xet mellan Zobahan-Naft. En riktig svår match att tippa, så jag tycker de borde dela på poängen. Något som zobahan förmodligen inte skulle hålla med om.

Visserligen har det gått otroligt bra de senaste omgångarna. Långt över förväntan och någon gång borde ju min form dala, dock hoppas jag verkligen inte på något magplask. Som vanligt gäller rygg på egen risk även om det gått bra för mig!

DrTehrani - 29 Januari, 2013, 10:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DrTehrani - 2013-01-29 11:42:35

Kul att se att du har ryggat tidigare :)

Jonas O. - 2013-01-29 11:23:52

Rygg.
Tack för tidigare reks med DrTehrani