Speltips

Speltips Chievo - Juventus

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-03 12:30 Spela här

Speltips Chievo - Juventus
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1.90 Speltips: BLGM
2013-02-03 12:30 Chievo - Juventus BLGM 1.90 VSunden

Lägger detta spelet nu då det lär sänkas innan matchen startar på söndag. Juventus fick bara 1-1 senast mot Genoa där man ville ha straff på tillägstid, domaren friade och Conte, Bonucci och Chiellini skällde ut domaren såpass att man åker på avstängningar. Conte och Bonucci fick 2 matcher och Chiellini får 1 match. Eftersom Chiellini redan är skadad så hade han missat matchen ändå.

Juventus har haft stora problem med att inte släppa in mål efter att Chiellini blev skadad och det blir inte bättre av att Bonucci även saknas på söndag.

Man har spelat BLGM i 6/7 seanste matcher.

Chievo kommer till matchen efter en fantastisk seger borta mot Lazio i helgen med 1-0. Avgörandet stog den lille måltjuven Alberto Paloschi för. En ruskigt effektiv målgörare som ägts av Milan men inte lyckades.


Chievo ligger i mitten av tabellen och hemma är man rätt starka. Man släpper inte in allt för mycket mål och därför har man tagit flera viktiga 1-0 segrar. Men Juventus offensiv skämtar man inte bort.

Med spelare som Vidal, Pirlo (Comeback idag mot Lazio i cupen) Giovinco och Vicinic mm, så ska man bara göra mål här.

Nej ett spel som jag tror mycket på är att BLGM i denna matchen eftersom Juventus har dessa skadeproblem och avstängningar. Funderade på Chievo +0,5 men efter att ha övervägt känns Juventus offensiv för stark.

3/5 senaste möterna mellan lagen har slutat med BLGM.

Ska vi säga 1-2 till Juventus ?

Lycka till !

Tvitter@Vsunden

//VSunden

VSunden - 29 Januari, 2013, 11:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
thomas88 - 2013-02-03 11:29:17

Frågan är hur frekvent domarna kan drabbas av ingivelserna att agera frälsare till förmån för vissa lag utan att man utlyser nyval i Italien? Andra frågan är vilka lag som står på listan av de gynnade? Att det är något lurt med resultaten i Italien, ska alltid vara med i beräkningen. Men Juventus är ett bra lag och bärs väl fram av hjälpande armar en dag som denna när den egna förmågan tillfälligt sviktar? x2 skulle jag säga!