Speltips

Speltips QPR - Manchester City

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-01-29 20:45 Spela här

Speltips QPR - Manchester City
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.00 Speltips: City mål i båda halv
2013-01-29 20:45 QPR - Manchester City City mål i båda halv 2.00 LeX

Efter segern i FA-cupen mot Stoke är det dags för ny ligamatch. Ett Manchester City som för närvarande ligger 5 poäng bakom serieledarna Manchester United kliver ikväll in borta mot QPR. City har verkligen spelat bra dom senaste matcherna och stängt igen bakåt helt och hållet. Vad är det som säger att det inte kommer att hända även idag? Senaste 5 matcherna har resulterat till 0 insläppta mål. Och nu åker man ner till botten av tabellen, så jag ser inga som helst problem.

QPR tippades inför säsongen hamna i mitten på serien efter att ha värvat en rad namnkunniga spelare. Problemet var att Managern Mark Hughes snarare tog in "bra namn" istället för att skapa ett bra lag. Det som saknas i klubben är bra mittbackar och en två-vägs mittfältare med defensiva kvaliteter.

I November tog Harry Redknapp över truppen och viss skillnad har också skett. Man har lyckats skrapa ihop 11 poäng varav en bortaseger mot Chelsea. Men jag tror inte att dom kommer kunna stå upp emot ett formstarkt Man City.

City har Balotelli och Nasri på sjuklistan och Kompany kommer inte kunna spela matchen på grund av den vadskada han ådrog sig i lördags.

En trolig uppställning;
Hart
Zabaleta - Garcia - Lescott - Clichy
Milner - Barry
Silva - Tevez - Aguero
Dzeko

Good Luck!

//LeX

LeX - 29 Januari, 2013, 16:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
gjolec - 2013-01-29 18:39:21

Skador City: Vincent Kompany, Maicon, Micah Richards, Matija Nastasic (högst tveksam)

Kolo Toure, Yaya Toure afrikanska cupen.

Balotelli spelar inte då han är klar för Milan.

Med andra ord så har City stora problem i försvaret, inte omöjligt att det blir en trebackslinje. Nasri ska dock vara frisk enligt det jag har läst.