Speltips

Speltips Arsenal-Liverpool

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-01-30 20:45 Spela här

Speltips Arsenal-Liverpool
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.40 Speltips: 1
2013-01-30 20:45 Arsenal-Liverpool 1 2.40 RalleArvid

Tyvärr höll inte Oxford hela vägen in. Tyvärr för alla ryggare och kanske framförallt tyvärr för min egen del eftersom den var den enda matchen som missades i en cheeky femling till över 20x pengarna. Nya tag direkt dock och när jag beger mig till västra London för det tredje raka derbyt för West Ham så spelas det ju lite annan fotboll i London under onsdagskvällen likväl.

Arsenal är starka hemma och bortsett från City-matchen (som aldrig blev någon match pga röda kort och annat direkt) och Swansea så är det i stort sett en felfri syn man skådar på senaste. 7 segrar och en oavgjord på de 8 övriga matcherna i senaste 10 och nu är ett Liverpool på besök som det verkar i princip omöjligt för att vinna mot lag från den övre halvan, trots en stigande form och poängkurva i övrigt.

Förra året vann visserligen Liverpool detta möte men innan dess får vi gå tillbaka ändå till 2001, alltså över 10 år för att hitta en Liverpoolseger mot Arsenal. Även i detta mötet på Anfield är det skralt med Liverpool segrar mot Arsenal som har ett stort inbördes övertag från Champions League-plats-rivalerna från Merseyside.

Liverpools form är som sagt helt okej och man har knaprat in ordentligt på de viktiga Europa-platserna på sistone. Man har dock två raka bortaförluster och tre förluster på sina 5 senaste bortamatcher, och det inte heller mot några motstånd som går att mäta med Arsenal. Oldham och Stoke har man gått på minor emot tillsammans med Man United medans de två segrarna kom mot Mansfield och QPR.

Visst, det blir säkert en tight tillställning men det höga oddset gör att jag kliver in på Gunners. Allt detta ovanstående pekar enligt mig på att det blir Arsenal som vinner denna 6-poängsmatch. Fakta, statistik, historik och hemmaplansfördel väger tungt. Om ni fortfarande inte är övertygade så ger jag det ett sista försök innan ni bestämmer er: Vermaelen är tillbaka i startelvan för Arsenal och det tillsammans med att Arsenal har sina offensiva nyckelspelare i fantastisk form gör att vågskålen väger över till Arsenals fördel.

Arsenal att vinna finns till 2.40 på bet365 .com och måste därför testas.

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 29 Januari, 2013, 22:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!