Speltips AIK - Rögle BK

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-01-31 19:00
Land: Sverige
Liga: Elitserien
Odds: 2.40
Speltips: Över 5,5 mål
Spela på Speltips AIK - Rögle BK
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Över 5,5 mål
Haloj!

Sista dagen i Januari tar AIK emot Rögle på Johanneshovs Isstadion. Det är femte och sista gången lagen möts denna säsong och det tredje på Hovet. AIK fick senast med sig 2 pinnar borta mot Brynäs efter att ha varit totalt utspelade i stora delar av matchen, så det kan nästan ses som ett rån. Innan dess förlorade man med 6-0 borta mot HV71.
AIK spelar oftast väldigt dålig hockey och gör inte många mål, därför kan det här spelet ses som väldigt kontroversiellt.

Rögle har kommit igång efter att ha legat toksist sedan seriens start i princip och har nu lämnat över jumboplatsen till Timrå, som är om möjligt ännu sämre. Rögle förlorade en svår hemmamatch mot HV71 ganska klart med 4-1. Rögle är inte heller ett bra lag men brukar kunna göra några baljor per match iaf.

Saken är den att dessa lag har mötts fyra gånger i år och det är alltid målrikt. Tre av de fyra matcherna har slutat med minst 7 mål, den fjärde slutade på fem mål (5-3, 4-1, 4-3, 4-3). Det jag vill komma fram till är helt enkelt att dessa lag är riktigt dåliga men gör mycket mål på varandra. Ofta är det täta matcher och målen brukar trilla in bra.

Trots att lagen inte gjort jättemycket mål på senaste tiden tror jag att detta spel kan gå in. Båda lagen kämpar för att klara sig från kvalserien (slutspel är helt uträknat, även för AIK) och kommer gå framåt hårt när de vet att de möter en bottenkonkurrent. Samtidigt är försvaren i båda lagen som läckande såll. 2.40 är taget.

Lägger även en slant på AIK-vinst då jag tror att Daniel Larsson i AIK-kassen (som gjorde en dunderinsats mot Brynäs) drar längsta strået. AIK har dessutom spelat tre bortamatcher i rad och inte spelat hemma på nästan två veckor, och jag tror att laget kommer vara taggat på Hovet (där man fortfarande inte vunnit en match i år). Alla fyra matcher lagen emellan har dessutom slutat med hemmavinst.

Lycka till om ni ryggar!
Spela på AIK - Rögle BK hos Betsson
Nitroxx - 30 Januari 2013 - 21:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
rsvedin - 2013-01-31 17:10

Bra rek, har inte bestämt mig om jag ska rygga eller inte än men enligt statistiken är ju 2,40 väldigt spelvärt :)

bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: