Speltips

Speltips Phoenix Suns - LA Lakers

Sport: Basket Spelstopp: 2013-01-31 04:30 Spela här

Speltips Phoenix Suns - LA Lakers
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.91 Speltips: 2 (-2.5)
2013-01-31 04:30 Phoenix Suns - LA Lakers 2 (-2.5) 1.91 Knicks

Efter en horribel säsong där Lakers var 17-25 fram tills matchen mot Utah Jazz har man nu tagit 3 raka segrar hemma i Staples Center mot Utah, Oklahoma och senast New Orleans Hornets. Vändningen stavas Kobe Bryant. Lagets fixstjärna som är en av basketens största genom tiderna har gått från att vara lagets poängkung till att bli lite av en spelfördelare. Från att ha snittat 30 poäng per match har Kobe hållit sig runt 20 poäng per match under de 3 senaste matcherna, varav han har stått för 14, 14 och 11 assist, sammanlagt 39 st, ett antal som han aldrig kommit upp i under tre matcher under hela sin tidigare karriär.

Efter ett lagmöte i Memphis så förklarade Dwight Howard att han ville vara mer delaktig i lagets offensiva spel och detta har Bryant verkligen tagit fasta vid genom att mata Howard med inspel och alley oops.

Nu ställs man mot ett ojämnt Phoenix som visserligen tar de flesta av sina segrar på hemmaplan, men efter att ha sett Lakers tre senaste matcher är jag övertygad om att man vinner här och bör vinna med minst 3 poäng. Lagets bollförflyttning har varit enastående sedan Bryants förvandling och mot ett mediokert lag som Phoenix bör segersviten fortsätta. Det som kan tala emot är Lakers svaga bortafacit, därav spelbolagens låga hcp.

Knicks - 31 Januari, 2013, 00:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!