Speltips

Speltips Wawrinka - Rosol

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-02-01 14:00 Spela här

Speltips Wawrinka - Rosol
Land: Schweiz Liga: Davis Cup
Odds: 1,83 Speltips: Över 33,5
2013-02-01 14:00 Wawrinka - Rosol Över 33,5 1,83 Poldan

bet365 livestreamar matchen.

Det finns flera indicier som gör att jag tycker att det finns värde i att spela Rosol mot Wawrinka i första rubbern mellan Schweiz och Tjeckien.

Till att börja med har Rosol 3-0 i matcher i Davies Cup. Vinsterna kom mot Copil, Seppi och Troicki. Han har aldrig fått chansen att inleda en match tidigare men nu sätter den gamle dubbelspecialisten Jaroslav Navratil, 73:e rankade Rosol först och det gör egentligen att han kan spela helt utan press.

Skulle han slå Wawrinka är Tjeckien så gott som vidare och med tanke på schweizarens ojämnhet har nog Rosol en god en chans att åtminstone störa honom.

Till skillnad från Wawrinka så brinner Rosol för det här. Hur många gånger har vi inte sett Wawa göra bort sig i DC? Är det inte torsk i singeln så gör han bort sig i dubbeln.

Även om Wawrinka gjorde sin livs match mot Djokovic i Australian Open betyder det knappast att han är i toppform och som alla vet har ju mr Federer indirekt anklagat Wawrinka för att shocka under DC och därför har de röd-vita triumferna uteblivit.

Schweizaren har några riktiga plumpar i Davis Cup. Bland annat förlust mot Kukushkin på inomhusbana och Mardy Fish på grus.

Senast Lukas Rosol spelade inomhus var i höstas, då vann han hela turneringen. Det var en challenger i Slovakien där han slog Kenny de Schepper, Lukas Lacko och Björn Phau och tappade bara ett set under hela turneringen.

Rosol har en bra serve och det är ingen tillfällighet att han spelat 21 tiebreak på 26 inomhusmatcher. Jag tror att han tar ett set och det skulle vara väldigt chockerande om tjecken inte tar detta till minst ett tiebreak vilket gör att linan på 33,5 känns lockande.

Det är absolut inte otroligt att den sitter även om Wawrinka skulle vinna i tre raka.

bet365 erbjuder 1,83 på över 33,5 games och det känns väldigt fint. Skulle inte bli förvånad om linan höjs innan match.

Poldan - 31 Januari, 2013, 23:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!