Speltips

Speltips Union Berlin–Sandhausen

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-01 18:00 Spela här

Speltips Union Berlin–Sandhausen
Land: Tyskland Liga: 2.Bundesliga
Odds: 1,83 Speltips: BLGM
2013-02-01 18:00 Union Berlin–Sandhausen BLGM 1,83 Kallberg

2.Bundesliga drar igång igen efter vinteruppehållet och hemma på Alte Försterei tar Union Berlin emot SV Sandhausen i en förhoppningsvis målrik match.

Union Berlin avslutade hösten starkt med tre vinster samt en knapp förlust borta mot serieledande Eintracht Braunschweig. Inför omstarten har dock laget en del bekymmer i truppen. Försvarskuggen Stuff liksom lovande yttern Jopek saknas på grund av sjukdom. Högerbacken Pfertzel är avstängd och dessutom har mittfältarna Karl och Belaid lämnat klubben i januari.

Sandhausen hade det tufft i höstas inte minst tack vare ett uselt bortaspel som endast gav tre poäng på tio matcher. Lagets defensiv har överlag varit tveksam och när mittbacken Daniel Schulz var skadad i oktober-november rämnade den helt med 21 insläppta mål på 6 matcher. Han är nu åter skadad och det är ett mycket tungt avbräck för gästerna.

Union Berlin lär ta hand om taktpinnen här och att man får hål på ett bortasvagt Sandhausen som saknar nyckelspelaren Schulz känns högst troligt. Samtidigt är Union också defensivt försvagat och ett kontrande Sandhausen kan nog ställa till med problem.

Båda lagen att göra mål till 1,83 hos bet365 känns som ett vettigt spel.

EDITERAD 2013-02-01 02.28:17

Kallberg - 01 Februari, 2013, 02:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!