Speltips

Speltips RW Erfurt–Osnabrück

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-02 14:00 Spela här

Speltips RW Erfurt–Osnabrück
Land: Tyskland Liga: 3.Liga
Odds: 2,38 Speltips: 2
2013-02-02 14:00 RW Erfurt–Osnabrück 2 2,38 Kallberg

RW Erfurt hade bland andra bäste målskytten Morabit på skadelistan redan inför den slitsamma förlusten mot Heidenheim i veckan och till hemmamötet med serieledande Osnabrück ser läget i truppen än värre ut.

I onsdags fick man både mittbacken Kopilas och viktige mittfältaren Möhwald tidigt utvisade och tvingades spela sista 30 minuterna med nio man. Den duon är avstängd nu och på skadelistan finns Morabit och ytterligare fyra namn. Dessutom har målvakten Rickert (till Osnabrück) och rutinerade försvararen Rauw lämnat klubben i januari.

Osnabrück föll tungt med 2-3 i seriefinalen mot Karlsruhe senast men gjorde, med tanke på att nye målvakten Rickert blev utvisad redan efter 24 minuter och att man fick flera konstiga domslut emot sig, en totalt sett mycket stark insats. Formen verkar det inget fel på och den bittra förlusten senast ger nog bara extra tändvätska här.

Nye Rickert är som sagt avstängd och med Riemann skadad blir det orutinerade Zumbeel i mål vilket är ett litet minus. Backen Neumann är också skadad.

Osnabrück är det bättre laget i grunden och deras revanschlusta och hemmalagets avbräck stärker tvåan ytterligare. William Hill erbjuder i nuläget 2,38 på tvåan och det är taget.

Kallberg - 01 Februari, 2013, 03:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!