Speltips RW Erfurt-Osnabrück

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-02-02 14:00
Land: Tyskland
Liga: 3.Liga
Odds: 2,38
Speltips: 2
Spela på Speltips RW Erfurt-Osnabrück
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 2
RW Erfurt hade bland andra bäste målskytten Morabit på skadelistan redan inför den slitsamma förlusten mot Heidenheim i veckan och till hemmamötet med serieledande Osnabrück ser läget i truppen än värre ut.

I onsdags fick man både mittbacken Kopilas och viktige mittfältaren Möhwald tidigt utvisade och tvingades spela sista 30 minuterna med nio man. Den duon är avstängd nu och på skadelistan finns Morabit och ytterligare fyra namn. Dessutom har målvakten Rickert (till Osnabrück) och rutinerade försvararen Rauw lämnat klubben i januari.

Osnabrück föll tungt med 2-3 i seriefinalen mot Karlsruhe senast men gjorde, med tanke på att nye målvakten Rickert blev utvisad redan efter 24 minuter och att man fick flera konstiga domslut emot sig, en totalt sett mycket stark insats. Formen verkar det inget fel på och den bittra förlusten senast ger nog bara extra tändvätska här.

Nye Rickert är som sagt avstängd och med Riemann skadad blir det orutinerade Zumbeel i mål vilket är ett litet minus. Backen Neumann är också skadad.

Osnabrück är det bättre laget i grunden och deras revanschlusta och hemmalagets avbräck stärker tvåan ytterligare. William Hill erbjuder i nuläget 2,38 på tvåan och det är taget.
Spela på RW Erfurt-Osnabrück hos William Hill
Kallberg - 1 Februari 2013 - 03:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: