Speltips: Sverige v Finland

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2013-02-02 18:30
Land: Sverige
Liga: Finnkampen
Odds: 1,90
Tips: 1 (-2,5)
Sverige (-2) v Finland @1,90 Unibet är dagens spel. Formen fortsatt fin med 15 vinster på 18 senaste innebandyspelen.

Det är återigen dags för finnkampen. Ska Finland kunna få revansch efter förnedringen i VM-finalen? Troligen inte.

Finland kommer till denna match med en hel del förändringar sen VM. Den finska storstjärnan Mika Kohonen saknas till denna match. Även hans bror Mikko Kohonen är inte med. Sami Koski som blev Finlands tredje bästa poängplockare i VM saknas. Även fjärdeplacerade Harri Forsten är inte med. Mikael Järvi, Lassi Vänttinen, Esa Jussila, Oliver Wardi och Henri Johansson är andra VM-spelare som inte är med i denna match. Även fixstjärnan Teru Tiitu saknas i denna match. Finlands bästa poängplockare under VM, Lauri Kapanen, har också valt att hoppa av. Tungt avbräck, som ersätts av en pojke född -94. Tittar vi på poängligan från VM och kollar in topp 9 så är hela 7 av dem borta. Många av dessa rutinerade spelare ersätts av en del nya unga orutinerade spelare. Man har hela 9(!) debutanter i laget. Endast 6 spelare som är med har större erfarenhet av landslagsspel. Kukkola och Moilanen är två herrar som ska störa Sveriges backar. Tungt lass dem bär!

Sverige trummar på med sitt VM-lag, men har några avhopp. Backarna Henrik Quist och Jesper Berggren är inte med i truppen men har ersatts av Eric Björk och Kim Hadelund. Tycker dem platserna är bra ersatta då dessa två herrar är riktigt bra och producerat en del. Minus på backsidan är väl att den fysiska backen Anton Karlsson lämnar återbud och ersätts av Martin Hovlund. Men han kommer inte få mycket speltid. Klintsten har lämnat återbud, men det spelar ingen större roll då det är Åman som lär få chansen i kassen. Johan Samuelsson har också lämnat återbud med ersätts utav Emil Julkunen. Tyngsta tappet är givetvis Kim Nilsson, men han ersätts utav målkungen Gillek som går in med Karl-Johan Nilsson. Annars har man spelare som Rasmus Enström, Henrik Stenberg, Rasmus Sundstedt. Ja, man kan rabbla på med flera världsspelare. Ska bli kul och se Rudd komma in mellan Enström och Stenberg. Den linan kan bli riktigt intressant.

Sverige vann alltså VM-finalen med hela 11-5, efter att ha haft ledningen med 9-0 efter halva matchen. Då hade Finland bättre lag än vad man har till denna match. Känns som Finland tar denna match med en klackspark. Skola in dem yngre spelarna i landslaget? Trots återbud i svenska truppen så har man ersatt med bra spelare. Sverige har hemmaplan och ska kunna snitta 1 kasse mer/period. Spelar 3 units på Sverige (-2) till 1,90 hos Unibet.

Följ fler spel på twitter: @Johanssons1990
  Sverige v Finland
Spela på Speltips Sverige v Finland
IB. - 1 Februari 2013 - 19:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:30  Toronto - Detroit
Ishockey - NHL - 2 money line
2.45
02:00  Sung Kang
Golf - CJ Cup - Vinnare/plats
51.00
03:30  Spurs - Timberwolves
Basket - NBA - 2 (1h)
2.00
04:05  Suns - Trail Blazers
Basket - NBA - 2
1.83
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming