Speltips Livorno-Pro Vercelli

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-02-02 15:00
Land: Italien
Liga: Serie B
Odds: 2,15
Speltips: Liv Ht/Ft
Spela på Speltips Livorno-Pro Vercelli
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Liv Ht/Ft
Pro Vercelli haft det tufft som nykomling i Serie B hittills och till den svåra bortamatchen mot topplaget Livorno står man inför en minst sagt jobbig uppgift då i stort sett hela den ordinarie startelvan från i höstas saknas.

Till att börja med har viktiga spelare som försvarsduon Masi och Cosenza, mittfältaren Espinal samt anfallaren Tiribocchi lämnat klubben nyligen. Även mer eller mindre ordinarie namn som Cancellotti, Bencivenga, Caridi och Di Piazza har bytt klubbadress i januari och Pro Vercelli har varit en av de stora förlorarna under vinterfönstret.

Till den här matchen är dessutom mittfältaren Scavone, backen Modolo och nye Borghese avstängda och tränaren Braghin har onekligen ett tufft jobb att få ihop en slagkraftig startelva. I den preliminära startelvan till dagens match är det endast tre spelare som har varit förstaval på positionen den här säsongen.

Livorno gjorde en svag insats borta mot Padova och man kan tacka en storspelande Fiorillo i målet för den poängen. Hemma på Armando Picchi är man dock mycket svårslaget och med vasse Siligardi tillbaka från start lär offensiven få ett lyft.

Det råder klasskillnad i grunden och med tanke på att Pro Vercelli är högst begränsat på bortaplan och därtill tvingas matcha en startelva till största delen bestående av nyförvärv och reserver känns ettan mycket stark. Oddset på den ligger dock endast på runt 1,45 och jag testar istället Livorno HT/FT till 2,15 hos William Hill.
Spela på Livorno-Pro Vercelli hos William Hill
Kallberg - 2 Februari 2013 - 00:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: