Speltips MK Dons-Bournemouth

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-02-02 16:00
Land: England
Liga: League One
Odds: 1,91
Speltips: Över 2,5
Spela på Speltips MK Dons-Bournemouth
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Över 2,5
MK Dons brukar vara liktydigt med frejdig, optimistisk och riktigt attraktiv fotboll. En period av osedvanlig stabilitet och måltorka under hösten lurar statistiken en del då matcherna brukar generera gott om mål - 3,8 mål i snitt de senaste 15 matcherna är mer karakteristiskt för laget. Formen i seriespelet har på sistone tagit stryk något på grund av framgångar i FA-cupen men vinsten över exempelvis QPR borta med 4-2 indikerar att det inte är någon som helst fara med formen.

Mot starka Bournemouth kommer man säkerligen göra en inspirerad insats och då är det full fart framåt som gäller - igen. Att båda mittbacksalternativen McKenzie (skadad) och Kay (avstängd) saknas lär inte förändra den saken.

Gästerna från sydkusten spelar den här säsongen en om möjligt än mer anfallsinriktad fotboll. Ligans mest effektiva anfall ackompanjeras av ett av de mer frikostiga försvaren när man uppträder på bortaplan. Nu har klubben i dagarna gjort klart med den vasse yttern Ritchie från Swindon. Med 10 mål och 9 assist så har han bara Doncasters Cotterill före sig i produktivitet. Det blir troligen spel från start då McQuoid är osäker.

Mellan två lag det brukar slå gnistor om förväntar sig de flesta en spektakulär drabbning och ett överspel är för mig självklart. Över 2,5 mål spelas till 1,91 hos William Hill.
Spela på MK Dons-Bournemouth hos William Hill
BSvensson - 2 Februari 2013 - 07:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: