Speltips

Speltips Marseille–Nancy

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-03 21:00 Spela här

Speltips Marseille–Nancy
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 1,80 Speltips: Över 2,5
2013-02-03 21:00 Marseille–Nancy Över 2,5 1,80 Kallberg

bet365 livestreamar matchen.

Marseille har varit inblandat i målrika matcher på slutet och lagets fem matcher i januari har samtliga bjudit
på tre eller fler mål. Anfallsspelet med Gignac, Valbuena och Ayew-duon är i fint slag för dagen medan defensiven anförd av unge N’Koulou har sett minst sagt darrig ut.

Jumbon Nancy har spelat förbättrat på slutet och man vann rättvist mot Lorient senast. Anfallaren Alo’o Efoulou har sett riktigt pigg ut i de senaste matcherna och laget har inte gått mållöst av plan sedan mötet med PSG i slutet av oktober så offensiven är inte dess stora problem. Defensiven är däremot fortsatt sårbar och på bortaplan har man släppt in 2,3 mål i snitt.

För Marseilles del är vänsterbacken Morel är ny på skadelistan och mittfältaren Kaboré är fortfarande upptagen med landslagsspel. Nyförvärvet Kadir från Valenciennes är tillbaka från Sydafrika och gör
debut i truppen.

Nancy har nya avbräck i mittfältarna Hammar och Loties. I övrigt är truppen skadefri. Vänsterbacken Haidara är såld till Newcastle och mittbacken André Luiz och forwarden Mollo har också lämnat klubben
i januari.

Med två lag som för dagen har sin styrka i det offensiva spelet och som båda samtidigt påvisar klara brister i försvarsspelet, är förutsättningarna goda för en chansrik tillställning och jag spelar över 2,5 mål till 1,80 hos bet365 .

Kallberg - 03 Februari, 2013, 00:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!