bet365 livestreamar matchen.

Förr om åren hade man ju faktiskt lite respekt för Valencia när laget skulle ut och bjuda hemmapubliken på Mestalla på något kul. Men det var ju då det. Nu har den skrala ekonomin gjort sitt och när man sålt spelare efter spelare de senaste säsongerna så lyser det nu igenom mer än någonsin att kvalitén inte är som förr.
Visst, man måste ändå imponeras en aning över att man fortfarande kan plocka fram bra spelare, och jag tror ju absolut att man kommer att slå ut PSG ur CL åttondelen, men hemma i ligan är det svårare. Och absolut inget konstigt i det.
Och om det vart svårt förr, då blir det ju ... inte lättare idag.

Bortsett från senaste matchen (Madrid borta, inga krav kan egentligen ställas) så har Barcelona gjort mål i bägge halvlekarna i sina matcher sedan i mitten av december. Eller för den delen i tio raka matcher. Eller, vänta, i nio av tio matcher, mot Sociedad valde man att göra bägge i första. Men det får ses som ett olycksfall i arbetet. Sådant händer ju även den bäste.

Framåt idag har Barcelona inga som helst bekymmer utan man ställer upp med alla kanonjärer som finns att tillgå.
Har ju i bakhuvudet hur Madrid fullständigt massakrerade Valencia för en tid sedan på Mestalla, och Barcelona vill nog förstås inte vara sämre än så.
Valencia är som sagt inte heller vad man har varit och man har inte heller slagit detta Barcelona på elva försök nu.

Raka tvåan till 1,44 känns lite trist, däremot Barcelona att göra mål i bägge halvlekarna, den är klart mer intressant.
1,91 på det scenariot är i alla fall taget i min roliga värld.

This is the stats tab
This is the post tip