Speltips Isner - Bellucci

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-02-03 18:00
Land: USA
Liga: Davis Cup
Odds: 1,70
Speltips: Bellucci +5,5
Spela på Speltips Isner - Bellucci
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Bellucci +5,5
John Isner - Tomaz Bellucci
Spel: Bellucci +5,5
Odds: 1,70
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:00

Det här är två formsvaga spelare. Alltså extremt formsvaga. John Isner hade förhållande vis stora problem mot Thiago Alves (141) i första rundan. Det märks att Isner inte kunnat träna för fullt. Han har dålig timing och fruktansvärt dåligt fotarbete. Det är visserligen ett problem han ständigt kämpar med.

Som ni vet har Isner tourens kanske bästa serve. Det är den som räddar honom nu. Det är tack vara den som han tog åtta games mot Harrison i Sydney, tolv mot Kevin Anderson och fem mot Tsonga.
Den är alltså en bedrövlig inledning av amerikanen.

Ikväll ställs hans mot Bellucci i en avgörande match där brassen måste vinna för att hålla serien vid liv. Hurvida han vinner eller inte låter jag vara osagt, men att han skulle bli krossad av John Isner håller jag helt otroligt även om Bellucci nästan varit lika usel som Isner senaste månaderna.

Bellucci är den brasilianska spelare som är bäst på hardcourt. Att de spelar inomhus är betydligt mer gynnsamt för Tomaz än för John. Utomhus är brassen fullkomligt oduglig. Det är märkligt men det finns åtminstone en handfull spelare på touren som fungerar på ihard men som aldrig vinner utomhus.

Av två möten har de vunnit en gång var.

Rom, grus, 2010: 7-6,7-5 Bellucci
Auckland, hard, 2009: 6-3, 5-7,7-6 Isner

Även om Bellucci förlorat mot Lacko, Kavcic, Pella och Anderson så var det inte längesen som han faktiskt tog set av Federer inomhus och med tanke på hur obegränsat dålig Isner är just nu så kan han bara inte förlora med stora siffror idag.
Spela på Isner - Bellucci hos Unibet
Poldan - 3 Februari 2013 - 23:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: