Speltips Oldham-Yeovil

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-02-05 20:45
Land: England
Liga: League 1
Odds: 1.87
Speltips: Ö 2.5
Spela på Speltips Oldham-Yeovil
Börja spela här
Spela på Ö 2.5
Landslagsuppehåll i de stora ligorna, om än ett kortare sådant gudskelov, men inte i engelska tredjeligan League 1. Nedflyttningshotade Oldham tar emot Yeovil som slåss för divisionsbytande positioner i andra delen av tabellen.

Oldham ligger en poäng över nedflyttning men med en match mer spelad och slutsatsen jag drar av detta är följande: förlust eller ens oavgjort är inte tillräckligt bra här. Man kommer gå för seger.

Yeovil ligger en position bakom positiva kvalstrecket men som alltid i dessa regioner i dessa ligor är det tätt både ovanför och under dem och slutsatsen jag drar av detta är följande: förlust eller ens oavgjort är inte tillräckligt bra här. Man kommer gå för seger.

Yeovil är det lag i ligan som spelat flest matcher av alla innehållandes över 2.5 mål med hela 20 drabbningar av 29. Mål i båda kassar stup i kvarten och en målskillnad på 48-39 innebär ett snitt på hela 3.00 mål i deras ligamatcher denna säsong.

Oldhams målskillnad är 29-44 och man innehar ett snitt på 2.4 mål i sina matcher.

Yeovil har en fantastisk form med 7 segrar, 2 oavgjorda och endast 1 förlust på sina 10 senaste ligamatcher. För Oldham ser det sämre ut formmässigt men vad man ska ha klart för sig att de trots en rad förluster på senaste sällan går av planen mållösa. Mycket 1-2 och 1-3 förluster och resultat i den regionen.

Full fart framåt för båda lagen. Båda lagen måste vinna. Ett lag spelar inför hemmapublik och det andra laget i storform. Ja, det här blir väl minst 3 mål ikväll hörni?

Om ni precis som jag tror att så blir fallet så erbjuds ni fina 1.87 hos Bwin.com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid
Spela på Oldham-Yeovil hos Bwin
RalleArvid - 5 Februari 2013 - 11:18
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: