Speltips

Speltips Hammarby v VIlla Lidköping

Sport: Bandy Spelstopp: 2013-02-06 19:00 Spela här

Speltips Hammarby v VIlla Lidköping
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 1,85 Speltips: Under 10.5 mål
2013-02-06 19:00 Hammarby v VIlla Lidköping Under 10.5 mål 1,85 holms

Det här är ju i vanliga fall två lag som brukar vara inblandade i en del målrika historier, i alla fall om vi tittar på hur det såg ut strax innan uppehållet.
Eller, i Bajens sex senaste framträdanden har linan 10,5 överstigits två gånger, för Villa Lidköpings del tre gånger. Men båda har haft en del resultat som legat och flutit strax under ytan där.
Om jag ska fortsätta rabbla siffror, vilket det från början inte alls skulle handla om, så går det ju alltid att nämna att de SEX senaste matcherna dessa två lag emellan på Zinken aldrig har nått upp till några 10,5 mål. Gott så.

Nej, det viktiga här i mina ögon är de två matcherna som spelats denna säsong mellan Bajen och Villa. 4-1 respektive 1-4, i cup och seriespel.
De grönvita hjältarna från söder visade i segermatchen upp ett stabilt försvarsspel och trots att Hammarby som mest hade fyra spelare på utvisningsbänken samtidigt så löste man segern klart rättvist. Och inte att förglömma, Andreas Bergwall gjorde vad han skulle och lite till i buren, vilken han så ofta gör.

I förlusten i Lidköping så tittade jag personligen på matchen då den sändes på TV4-Sport, mellan Road Wars och Fiske i Lofjärden.
Även då gjorde Bajen en prickfri insats försvarsmässigt - under 45 minuter. Ett längre strömavbrott fick gästerna från Stockholm att tappa allt man gjorde rätt i första halvlek och Villa kunde till slut vinna med 4-1.
Men till det viktiga. Endast fem mål i matchen. Precis som tidigare.

Hammarby är också det anfallande (räknar inte in Bollnäs) lag i serien som släpper in överlägset minst mål på hemmaplan. Ett välinarbetat försvarsspel och en Andreas Bergwall som sista utpost är den enkla förklaringen.
Bajens 22 insläppta kan jämföras med 10 fler för Villa, 20 fler för Edsbyn och 30 fler för Sandviken. De fyra konkurrenterna bakom.

Bajen vet hur man neutraliserar samtliga lag hemma på Zinken. Och det gäller väl i synnerhet kanske just Villa Lidköping.
Tror återigen på en tuff och tätt drabbning när ettan tar emot tvåan.

1,85 på att det blir som det blivit de sex senaste mötena här, det måste ju ändå vara taget ...

holms - 06 Februari, 2013, 03:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
bajenake - 2013-02-06 09:54:42

snöstorm för tillfället på söder. Snöat hela morgonen. -1/3 grader