Speltips

Speltips England-Brasilien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-06 20:30 Spela här

Speltips England-Brasilien
Land: Internationell Liga: Vänskap
Odds: 1.75 Speltips: BLGM
2013-02-06 20:30 England-Brasilien BLGM 1.75 RalleArvid

Igår blev min rekade match inställd så hungrig efter ny framgång är jag överlycklig över att Englands landslag spelar, det lag i världen jag aldrig någonsin bommat en rek på, trots spel både för och emot dem vid åtskilliga tillfällen. Avslappnad träningsmatch på nya, mäktiga Wembley och finbesök ikväll i nordvästra London då Neymar och hans samba-kompisar gästar slummen där borta.

Båda lagen kommer ställa upp starka elvor från start med mycket rotationer är att förvänta sig eftersom det är ligaspel redan till helgen (ja, i vissa fall redan på fredag) och framförallt Champions League runt hörnet i början av nästa vecka.

Detta för med sig att de organisatoriska bitarna kommer bli lidande ju längre matcher går och även om defensiven kommer prioriteras initialt så ser jag det som en omöjlighet att båda lagen ska misslyckas att göra mål på några av de chanser som kommer vaskas fram.

England har bara vunnit 3 av 23 matcher mot Brasilien, man har förlorat 11 och kryssat 9. Senaste gången man besegrade Brassarna var så sent som 1990. Brasilien har vunnit 15 av sina senaste 18 matcher och gör ju som bekant givetvis nästan uteslutande minst ett mål i varje match.

England har gjort minst ett mål i samtliga sina 31 matcher på nya Wembley förutom 1 och nog tror jag att även om man kanske inte mäktar med att vinna ikväll definitivt kommers stänka dit minst ett mål, i synnerhet eftersom de offensiva spelarna man har kommer ifrån fin, stigande form i sina respektive klubblag. Dessutom, även om Welbeck inte har varit brilliant denna säsong så känner han och Rooney varandra väl och det är aldrig någon nackdel när man har så kort tid på sig som man har under landslagssamlingar.

Ashley Cole kommer starta och göra sin 100:e landskamp ikväll (respekt till en spelare man annars sällan respekterar överhuvudtaget) men om han inte spelar 90 minuter så går säsongens bästa vänsterback (och kanske även spelare) i England, Leighton Baines in på hans position och då vet vi ju att det kan bli mål från precis ingenstans.

Båda lagen kommer från varsin förlust i sina senaste landskamper, England från en spelare snarare än ett lag, Zlatan och Brasilien från Argentina. Brasilien vill fortsätta hävda sig mot England (som de generellt ogillar ordentligt, framförallt fansen och folket där) och England vill FÖR EN GÅNGS SKULL visa vilka de anser uppfann fotbollen. Detta är ett faktum som jag tror ännu mer bäddar för ett försök till offensiv urladdning ikväll.

Troliga elvor:

England:
Hart, Johnson, Cahill, Jagielka, Cole, Wilshere, Gerrard, Walcott, Cleverley, Welbeck, Rooney

Brasilien:

Cesar, Alves, Miranda, Dante, Adriano, Ramires, Oscar, Paulinho, Lucas Moura, Ronaldinho, Neymar


Båda lagen att göra mål spelas utan att tveka till godkända 1.75 på bet365 .com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 06 Februari, 2013, 09:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!