Speltips Struff - Vinciguerra

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-02-08 12:00
Land: Italien
Liga: CH-Bergamo
Odds: 1,53
Speltips: Struff
Spela på Speltips Struff - Vinciguerra
1000 kr bonus + 250 kr gratisspel!
Spela på Struff
Nu tycker jag att Vinciguerra har bevisat att han verkligen vill tillbaka. Det är inte många spelare som bemödar sig att genomgå tortyren att spela future- och challengerturneringar när man varit en topp50-spelare. Men han ser också riktigt bra ut. Rörelseschemat är fantastiskt precis som den där forehanden. På just forehandsidan gräver han upp i princip vad som helst. Där har motståndarna inget att hämta men det är på backhandsidan problemen ligger. Vinci gör på tog för många UE när han ska slå backhandcross och mot en så pass komplett spelare som Jan-Lennard Struff kommer han bli straffad.

Även om det är riktigt starkt att slå både Fischer och Teixeira har segrarna inte varit helt rättvisa. Mot Fischer vet jag inte hur många breakbollar har räddade och mot Teixeira var han väldigt ofta hotat i egen serve - men lyckades reda ut det. Det håller inte hur länge som helst, särkskilt inte mot en så pass bra spelare som JLS.

Om jag skulle ge Vinciguerra en rättvis ranking i dagsläget skulle jag säga ganska exakt 200. Den nivån håller han just nu. Han är alltså extremt underrankad, men det är också tysken Jan-Lennard Struff som klättrat över 500 placeringar senaste året.

Skulle jag ge tysken en rättvis ranking skulle jag säga 100-110. Han har inga direkta svagheter och kan slå winners både med forehand och backhand. Han besitter en tyngre serve än Vinci och spelar aggressivare. Jag tror att svenskens backhand kommer få jobba järnet idag.

Som jag skrivit tidigare kommer det att finnas värde att spela på svensken framöver, men inte idag. JLS är helt enkelt för bra. Inom loppet av bara några månader har han slagit topp100-spelare som Benjamin Becker (58), Richard Berankis (85) och slår spelarna runt 100-strecket på löpande band. Och det är inga grusspelare han slagit direkt. Det är etablera hardcourt-spelare som älskar inomhusbanor.

Får jag 1,53 på tysken är det tagit. Vinci kommer att komma tillbaka, men nej, inte mot Tysklands nästa stjärna.

Finns hos nordicbet!
Spela på Struff - Vinciguerra hos Nordicbet
Spela nu
Poldan - 7 Februari 2013 - 12:35
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jonas O. - 2013-02-08 09:31

bra skriven rek, blir tom sugen på att se den här matchen nu.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: