Behövs knappt en motivering här i mitt tycke, Barcelona lirar mot Milan och kommer slå ut dom. Frågan är om messi gör 2 eller 4 mål mot dom? Han gör som bekant sällan 1 mål per match utan gör han mål så är det minst 2.

Hans konkurrenter då? Den enda som kan hota är hans evige konkurrent C.Ronaldo, jag tror tyvärr att herr Ronaldo och hans Real Madrid åker ut mot United nu. Real har inte imponerat så mycket på mig den här säsongen samtidigt som United går som tåget, på nått sätt lyckas de vinna när de spelar den extremt tråkiga (men effektiva) fotbollen som de gör.
RvP får säkert in nått mål om de slår Real? Ja jo men han har bara mäktat med 3 mål än så länge.

Top 5 i skytteligan just nu:

Burak Yilmaz, Galatasaray, 6 mål
Cristiano Ronaldo, Real Madrid, 6 mål
Oscar, Chelsea, 5 mål
Lionel Messi, Barcelona, 5 mål
Alan, Braga, 5 mål.

Där kan vi redan hänga av Oscar och Alan då både Chelsea och Braga är ute ur turneringen. Kvar har vi Yilmaz, Ronaldo och Messi. Galatasaray kan helt klart slå Schalke i kommande omgång men det är en tuff match, 50-50 skulle jag vilja säga. Tror verkligen inte de klarar sig längre än kvartsfinal, med det sagt och det faktum att jag tror att Real åker ut nu direkt så är Barcelona kvar, och de tror ja går till final i år, frågan är hur många mål messi gör på vägen?


EDITERAD 2013-02-11 11.59:24

EDITERAD 2013-02-11 11.59:32

This is the stats tab
This is the post tip